Programkereső

Királykúti Társalgó

Apák napja előtt egy közismert, népszerű apa lesz a Királykúti társalgó vendége: Süveges Gergő szerkesztő-műsorvezetővel találkozhatnak az érdeklődők június 9-én este hat órakor a Királykút Emlékházban.

A szerző Apakulcs című könyvét mutatja be és a szorosabb apa-gyermek kapcsolódásról beszél az esten, amelyet nem csak édesapáknak ajánl. Jegyek online és személyesen is válthatók a programra.

Jegyvásárlás:    

Elővételben június 8-ig, hétfőtől péntekig 8–20 óráig a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. alatti épületében: 800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 500 Ft
A helyszínen: 1000 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 800 Ft 

6 éves korig a belépés ingyenes.

A kedvezmény igénybevételéhez nyugdíjas- illetve diákigazolvány felmutatása szükséges.

Online jegyvásárlás  »

Jegyvásárlási tájékoztató  »

Vér szerinti, nevelő, mostoha, örökbefogadó, pót-, fogadott; első párkapcsolatban élő, egyedül élő, mozaikcsaládban élő apák. Ami közös bennünk: kapcsolódni szeretnénk a gyermekünkhöz. Léteznek apakulcsok. Minden apa számára – állítja Süveges Gergő Apakulcsok című könyvében, amelynek bemutatóját június 9-én, csütörtökön 18 órai kezdettel rendezik a Királykút Emlékházban.

Az apák túlnyomó többsége szeretne jó apja lenni gyermekének – mondja a szerző, ám a sok belső és külső elvárás, tévképzet, internetbölcsesség elbizonytalanítja még a legelszántabbakat is. Egyre többen teszik fel a kérdést: Tényleg jól csinálom? Hogyan kerülhetek közelebb a gyermekemhez? Van-e nyitja az apaságnak? Süveges Gergő apákkal beszélgetve, őket segítve, vágyaikat megismerve jutott arra a következtetésre, hogy léteznek olyan alapelvek, amelyeket bármely élethelyzetben lévő apa, bármelyik gyermekével kapcsolatban használni tud annak érdekében, hogy segítse a kettejük kapcsolódását.

Süveges Gergő húsz éve a közmédiában dolgozik, az első évtizedben televíziós hír- és hírháttérműsorokban, ma rádiós magazin- és portréműsorokban. Négy gyermek édesapja, a legidősebb 2003-ban, a legfiatalabb 2008-ban született. Az apaság témája korábban is foglalkoztatta, Apakulcs című kötete előtt 2008-ban Apa-kép-írás, 2012-ben pedig Apaszem című kötetével hozta be a köztudatba az apai szemlélet fontosságát.

A Királykúti társalgó júniusi estjére online a www.fehervariprogram.hu/jegy/ oldalon, személyesen a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban (hétfő–péntek 8.00–20.00), valamint az előadás előtt a helyszínen válthatók jegyek.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Székesfehérvár, Fürdő sor 3.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.

Programajánló


Jún 07 – Jún 17.

Ünnepi könyvhét 2022

Jún 03. 17:00

Menni vagy maradni?

Okt 02. 15:00

Idősek világnapja

Jún 11. 17:00

Grecsóról többet

Nov 27 – Dec 24.

Fehérvári Advent

Jún 10. 17:00

Mikor szabad ölni?

Jún 09. 18:00

Királykúti Társalgó