Programkereső

Jazzpéntek: Kiss Attila Band

Ingyenes
Májusban sem maradnak koncert nélkül a jazzrajongók a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban: május 27-én hat órától a Kiss Attila Band lép a közönség elé a Jazzpéntek sorozatban.

Az adventi szerdák után tavasszal péntekenként várja a jazzkedvelő közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Fürdő sori épületben. Az Ávéd-Fenyvesi-Gyárfás trió, az Elek István Quartet és a Vörös Tamás Project után május 27-én a Kiss Attila Band érkezik a tópartra.

A zenekar alapítója, Kiss Attila jazzgitárosként többször járt New Yorkban, az ott szerzett tapasztalatai saját zenei világában is megjelennek. Az együttes 2008-ban alakult, ezzel egy időben jelentkeztek a Jazzy Dalversenyre is. Azóta ezt többször megismételték, rendszeresen szép sikerrel szerepeltek a versenyen. A jazz, soul, funky és latin zene elemeit egyaránt felhasználó, dús dallamvilágú, olykor groove-os repertoár a zenekarvezető szerzeményeiből áll. A zenekar tagjai: Kiss Attila (gitár), Zsemlye Sándor (alt szaxofon), Csanyi Zoltán (zongora, keyboards), Vermes Gábor (basszusgitár), Vermes László (dobok).

Az ingyenes esemény a Köszönjük, Magyarország! programnak köszönhetően valósul meg.

Regisztráció: Kiss Attila Band »

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.