Programkereső

A mi Játékfesztiválunk

Ingyenes
Idén ünnepli a 10. születésnapját a Hetedhét Játékmúzeum. Ünnepeljetek velünk május 28-29-én a Hetedhét Játékfesztiválon és vegyetek részt fotóalbum-készítő pályázatunkon! Beküldési határidő: május 15.

Kedves Játszótársunk!

Hihetetlen, milyen gyorsan múlik az idő: tízéves a Hetedhét Játékmúzeum és idén már a 10. Hetedhét Játékfesztiválra hívunk, várunk Téged! Mi rengeteg szép emléket őrzünk a korábbi évekből. És Te? Oszd meg velünk a legszebb élményeidet! Az idei Játékfesztivál témája a család – örülnénk, ha egy saját készítésű ajándékkal Te is csatlakoznál az eseményhez, ezért pályázatot hirdetünk.

Gyűjtsd össze a Hetedhét Játékfesztiválokon készült fotókat magadról, a családodról, készíts egyedi, különleges „fotóalbumot”! Használhatsz bármilyen technikát: lehet kollázs vagy plakátformájú, ragaszthatsz rá matricát vagy apró gyerekzoknit, rajzolhatsz vagy festhetsz rá, a lényeg, hogy kézzel készüljön. A pályamunkád mérete ne legyen nagyobb A/3-as méretnél. Ne felejtsd el ráírni a hátuljára a nevedet, a szüleid elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím), és azt is, hogy hány éves vagy a képeken és hány éves vagy most.

Az elkészült műveket személyesen a Hetedhét Játékmúzeumban (Székesfehérvár, Oskola u. 2.) lehet leadni nyitvatartási időben (kedd–vasárnap 10.00–18.00).

Beküldési határidő: 2022. május 15., vasárnap 18.00

A pályaműveket szakértő zsűri értékeli, a három legjobb alkotás készítője családi élménycsomagot (belépők, utalványok) nyer.

Eredményhirdetés, díjátadó: május 29., vasárnap 16.45 órakor a színpadon.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Oskola utca 2.