Programkereső

Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét.

Animáció, családi, vígjáték

Chickenhare and the Hamster of Darkness
2022

Rendező Ben Stassen, Benjamin Mousquet
Premier 2022. május 5.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 31 perc

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet. Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered, aki a Sötétség Hörcsögével akarja átvenni a hatalmat Tollandia királysága felett.

Pipiána hűséges teknős barátjával és egy vadóc borzos lánnyal az oldalán néz szembe a veszélyes próbatételek sorával. A lenyűgöző kalandok közben számos nem várt akadályt kell legyőznie a hős csapatnak, miközben Pipiána felfedezi a benne lakozó menő képességeket, és azt a különleges erőt, amiről álmodni sem mert volna…

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2022.05.07.szombat15:30
2022.05.21.szombat16:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1