Programkereső

Vegyél el

Kat Valdez a világ legszexibb és legbefolyásosabb celeb-párjának egyik fele, társa pedig a menő új szupersztár, Bastian.

 

Romantikus, vígjáték, zene

Marry Me
2022

Szereplők Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma
Rendező Kat Coiro
Premier 2022. február 10.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 52 perc

Kat Valdez a világ legszexibb és legbefolyásosabb celeb-párjának egyik fele, társa pedig a menő új szupersztár, Bastian. Miközben Kat és Bastian kikerülhetetlen slágere, a „Marry Me” a slágerlisták csúcsára tör, az előadók a rajongók előtt készülnek egybekelni egy olyan szertartáson, melyet számos platformon élőben adnak majd.

Erre a koncertre rángatja el a lánya és a legjobb barátnője az elvált gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet. Amikor Kat pár pillanattal a szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével, összeomlik a színpadon, kételkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben. Ahogy habkönnyű világának szappanbuborékja szétpattan, tekintete találkozik egy idegenével – egy arccal a tömegben.

Ha az, amit jól ismersz, cserben hagy, talán az a válasz, amit nem ismersz, így az ihletett őrület egy pillanatában Kat úgy dönt: összeházasodik Charlie-val. És ami impulzív reakcióként indul, lassanként váratlan szerelemmé fejlődik. Ám amint a különféle erők arra szövetkeznek, hogy szétválasszák őket, felvetődik az alapvető kérdés: vajon képes-e két ember, akik ennyire különböző világokból jönnek, áthidalni a kettejük közti szakadékot, és vajon tudnak-e olyan helyet teremteni közösen, ahová mindketten tartoznak?

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2024.02.14.szerda17:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1