Programkereső

Szerelem első vérig

Fügedi Ferenc (azaz Füge) és Ágota érettségi előtt állnak, együtt tervezik a jövőjüket. Gondtalanok és szerelmesek, élik a kamaszok kalandos-kiszámítható életét.

1986

Szereplők Beri Ary, Szilágyi Mariann, Galambos Erzsi
Rendező Dobray György
Premier 2022. január 13.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 28 perc

Fügedi Ferenc (azaz Füge) és Ágota érettségi előtt állnak, együtt tervezik a jövőjüket. Gondtalanok és szerelmesek, élik a kamaszok kalandos-kiszámítható életét. Füge elvált szülők gyereke, festőnek készül, a szegedi iparművészeti középiskola kollégistája. Ágota egyszer talán majd régész lesz, addig is szigorú nagymamája és habókos rendőr nagybátyja rendezi az életét. Amikor feltűnik Gyula, a lány régi szerelme, hirtelen megbomlik az idill, és a kétségbeesett Füge „lelki vérzésében” öngyilkosságot kísérel meg. A lazán felfűzött jelenetekben egyre több a dráma, kiderül, hogy a fiú anyja halálos beteg, Ágota pedig gyereket vár. Füge, aki általában csak sodródik az eseményekkel, előbb-utóbb kénytelen felnőttekhez méltó döntéseket hozni és felelősséget vállalni

A Pannónia Szórakoztató Kft. és az NFI Filmarchívum Igazgatóságának együttműködésében látható újra a mozikban a 80-as évek egyik legsikeresebb kultuszfilmje, digitálisan restaurált változatban.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2022.01.14.péntek18:00
2022.01.22.szombat18:00
2022.01.27.csütörtök18:00

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1