Programkereső

Karácsonyi kavics festés gyerekeknek, karácsonyi dekoráció, mézeskalács díszítés

Ingyenes
Karácsonyi kavics festés várja a gyerekeket, valamint karácsonyi horgolt dekorációk készítése, mézes kalács díszítése, társas játék a családokat, felnőtteket, gyerekeket.

Izgalmas és szórakoztató programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt Családi napunkra!

Változatos programjaink közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt!

Programok: 

  1. Mézeskalács készítés és díszítés: bárki készíthet finomságot, amelyet majd haza is vihet dekorációként vagy elfogyasztja.
  2. Karácsonyi kavics festés gyerekeknek: karácsonyi színekben festhetnek a gyerekek kavicsot, amelyből 1-et elkérünk és a Művelődési Ház udvarán dekorációként megcsodálható lesz az ünnepi időszakban.
  3. Karácsonyi dekorációk horgolása, amelyekből a Művelődési Ház udvarán található fenyőfára is tehető dísz. Díszítsük fel közösen a fenyőfát, amely az udvar dísze lesz! Minták ,közül választható lesz horgolt fenyőfa, angyal, hópehely és sok más, amelynek leírását mindenki hazaviheti!
  4. Okoskodóval karöltve több mint 40 db társasjáték kipróbálására, megismerésére lesz lehetősége minden kedves látogatónknak, aki kedvet kap hozzá.
  5. Kamarás Emesével erdő-játék-élmény játék várja a fiatalabb látogatókat.

A rendezvényhez kapcsolódik a fonal adomány gyűjtéshez a székesfehérvári korszülött, csecsemő és gyermek osztály kis betegei javára!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Információ és regisztráció: Botosné Kárász Brigitta 30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu, sztistvanmuvhaz@gmail.com

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.