Programkereső

Adomány gyűjtés a beteg gyerekekért!

Ingyenes
A székesfehérvári koraszülött, csecsemő és gyermek osztályon közel 5 éve ajándékoznak a beteg gyerekeknek polipot és más figurákat, ezzel gyorsítva, segítve gyógyulásukat. Az újabb ajándékokhoz gyűjtünk most fonalat.

Rendezvényünkön a polip és más figurák, takarók készítéséhez szükséges fonalakat gyűjtünk, amelyet bárki behozhat vagy a helyszínen megvásárolhat. A Furfangos Kezek Kötő és Horgoló Klub és webáruház, mint szervező közel 2 éve támogatja a csoportot és webáruházas rendelés esetén ingyen szállítja ki a kórházba az adományokat.

Szükséges fonal, tömő anyag: 100 % mercerizált pamut fonal (Guru, Catania), gépben mosható akril fonal (pl. Himalaya Everyday - takarónak), vatelin vagy más bababarát tömőanyag.

A csoport szerencsére már egy kialakult csapattal rendelkezik, akik rendszeresen horgolják a polipokat a beérkezett fonalakból. Bárki, aki szeretné megtanulni a polip horgolását, most megtanulhatja a biztonsági szabályok megismerésével együtt, így később az általa készített figura is egy kis gazdára fog találni.

A rendezvényhez kapcsolódik a Családi nap is, ahol mézeskalács készítéssel, díszítésseli is megismerkedhetnek a résztvevők. Játékot kedvelők az Okoskodó segítségével 40 - 50 db egyszemélyes és társas játékot is kipróbálhatnak, megismerhetnek, hogy otthon is folytathassák a játékot.

Előzetes regisztráció és maszk használata kötelező!

Információ, regisztráció: Botosné Kárász Brigitta 30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu

Kórházi kapcsolattartó: Kovácsné H. Bernadett 30/640-89-72

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.