Programkereső

Adventi készülődés Feketehegy-Szárazréten

Ingyenes
A negyedik adventi hétvégén a Feketehegy-Szárazrét városrészben élők közösen gyújtják meg az adventi koszorú utolsó gyertyáját december 18-án, szombaton a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban.

Az eseményen 15 órától elsőként a Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodája Mókus csoportjának műsorát láthatják a vendégek, majd a Sing For Joy kamarakórus műsora következik, végül a gyertyagyújtás után Zsigmond Lala karácsonyi kiskoncertjét hallhatja a közönség. A programon kézműves foglalkozás is várja a családokat. 

Részletes program

15.00 Kézműves foglalkozás

16.00 A Sing For Joy kamarakórus kiskoncertje

16.30 A Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodája Mókus csoportjának karácsonyváró műsora

Gyertyagyújtás

16.50 Zsigmond Lala karácsonyi kiskoncertje

Az esemény a „Helyi identitás és kohézió erősítése – Helyi közösségfejlesztés Székesfehérváron” című TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 projekt keretében valósul meg, szervezője a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület.

A rendezvényen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személy­azono­sításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. A szájat és orrot eltakaró arcmaszk használata 6 éves kor felett kötelező.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2