Programkereső

Annette

A showbusiness kulisszái mögé bepillantó film két főszereplője egy stand-up komikus (Driver) és operaénekes felesége (Cotillard).

Musical

2021

Szereplők Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg
Rendező Leos Carax
Premier 2021. december 30.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 21 perc

A showbusiness kulisszái mögé bepillantó film két főszereplője egy stand-up komikus (Driver) és operaénekes felesége (Cotillard). Amikor gyereket vállalnak, alapvetően változik meg kapcsolatuk dinamikája: magánéletükben és munkájukban egyaránt váratlan kihívásokkal kell szembenézniük.

Carax ezúttal is egy varázslatos, de gyakran sötét világot teremt, ahol a szenvedélyt és az emberi gyarlóságot egyaránt extrém módon ábrázolja. A francia kultrendezőnek most a legendás Sparks két tagja, Ron és Russell Mael volt az alkotótársa, ők az Annette forgatókönyvírói és zeneszerzői.

A Holy Motors rendezője, Leos Carax két szupersztár, az Oscar-jelölt Adam Driver és az Oscar-díjas Marion Cotillard főszereplésével készítette el legújabb filmjét. Az Annette az év egyik legkülönlegesebb filmélménye, amely a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb rendezőnek járó elismerést.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2021.12.30.csütörtök20:00
2022.01.05.szerda20:00
2022.01.18.kedd17:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló