Programkereső

CADAVERES, Don Gatto, Sleepless koncert

A Cadaveres zenekar 16 éves fennállása óta makacsul kitart az általa választott underground - groove metal stílus mellett, melyben a törzsi ütemeket, vad tempókat , jó érzékkel keverik a fogós, dallamos énekekkel. A tavasszal megjelent nagy sikerű 6. nagylemezük, jó összefoglalása eddigi munkásságuknak. A lemez legjobb dalait végre élőben is megmutatják -először- a Petőfi Kultúrtér közönségének!

A Don Gatto egy angol nyelven éneklő magyar hardcore punk zenekar. Az együttest 2009-ben alapította Acélos Balázs, a Fürgerókalábak egykori gitárosa.
A szekszárdi együttes első EP-jét 2010 -ben adta ki, majd 2012 -ben a másodikat Second címmel, melyen a Pro-Pain vezére Gary Meskil is megmutatta ének hangját. A svájci No Mute zenekarral kiadták a The Great Split Swap lemezt, melyen a két együttes egymás számait énekli. 2013-ban egy 23 állomásos Európa-turnén vettek részt a Pro-Painnel. 2015-ben ismét előálltak egy új EP-vel Sawbotage! címmel, ugyanebben az évben pedig megnyerték a Metal Battle tehetségkutató magyarországi elődöntőjét. 2015-ben felkérték a zenekart a szekszárdi kosárlabdázók (Szekszárdi KSC) indulójának elkészítésére, majd 2016-ban felvették a szekszárdi amerikai futballcsapat indulóját is, Bad Bones címmel.


A tavaly 10. születésnapját ünneplő fehérvári Sleepless deathcore brigád az utóbbi időben kicsit visszavonult, de ahogy ez általában lenni szokott, a háttérben ismét valami új dolgon dolgoznak, amibe most három este erejéig ti is betekintést nyerhettek.


Dunaújvárosban, Mosonmagyaróváron és Székesfehérváron az "Emily Doe" lemez legerősebb dalai mellett végre felcsendül pár új szerzemény, ami remélhetőleg a ti arcotokat is leszedi a helyéről.
Habár a pandémiás időszak sok mindent megváltoztatott, a srácok ugyanúgy élik a darálást és vedelik a Jagert, szóval a nyakatok mellett a torkotokat is készítsétek fel erre az estére! Szükség lesz rá!


Face:
https://www.facebook.com/CADAVERESBAND
https://www.facebook.com/dongattohc
https://www.facebook.com/sleeplesshorde/


Video:
https://www.youtube.com/watch?v=bZXd6ysBgkI
https://www.youtube.com/watch?v=A5iReKIcEkA
https://www.youtube.com/watch?v=vozjHnQYkas
 

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.