Programkereső

MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC

Belépőt online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. A mérkőzés kiemelt kockázatú, a személyes adatok megadása kötelező.

Október 16-án, szombaton 19:30-kor a Budapest Honvéd FC-t látjuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban.

A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért a jegyvásárláskor a személyes adatok megadása (név, születési hely, születési idő) kötelező az online-jegyvásárlás, valamint a személyes jegyvásárlás alkalmával is. Klubkártya megadása nem kötelező! Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél! Kérjük továbbá szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtt időben érkezzenek a beléptetőkapukhoz, mert a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt megnövekedhet a belépési idő. 

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: MOL Aréna Sóstó, Vidishop (Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.