Programkereső

ARSO Kortárs Zenei Centrum - Free Jazz Mats Gustafsson-nal

A világhírű jazz szaxofonos, Mats Gustafsson, a kreatív jazz és kortárs improvizatív zene egyik legnagyobb alakjának koncertjével indul az ARSO Kortárs Zenei Műhelyének első évada! Házigazda: Kiss György | Művészeti vezető: Dobri Dániel

A világhírű jazz szaxofonos, Mats Gustafsson, a kreatív jazz és kortárs improvizatív zene egyik legnagyobb alakjának koncertjével indul az ARSO Kortárs Zenei Műhelyének első évada!
 
Mats Gustafsson 1964 -ben született Umeå -ban, Észak -Svédországban. Szaxofonos, improvizátor és zeneszerző. Egyéni művészek és nemzetközi turnék és projektek mint például a Sonic Youth, a Merzbow, Jim O´Rourke, Barry Guy, a Otomo Yoshihide, Yoshimi, Peter Brötzmann, Neneh Cherry, Chrsitian Marclay, ALbert Oehlen, Ken Vandermark és a FIRE !, THE END, LUFT, ANGUISH és Gush, a The Underflow, a Boots Brown, a svéd Azz és a Fake projekt, vagy a BNNT aktív résztvevője, kísérője. Több mint 2000 koncertet és 250 lemezprodukciót jegyez már Európától, Ausztráliáig.
 
 
Gyere és hallgasd meg a svéd jazz zenész koncertjét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar otthonában. Találkozzunk október 16-án, szombaton a Szabadságharcos 59-ben!
 
 
Házigazda: Kiss György | Művészeti vezető: Dobri Dániel
 
 
 
Kedvezményes jegyek elővételben október 15-ig korlátozott számban kaphatók a https://arso.jegy.huoldalon online és a Vörösmarty Színházban található jegyirodában (H-P 10-18 óráig)
 
Kedvezményes jegyár: 2000 Ft | Helyszíni jegyár: 2500 Ft
 
További információ: +36 70 509 8805 | +36 22 503 503 | jegyiroda@arso.hu
 
‼︎ A koncert ültetett, védettségi igazolvány nem szükséges ‼︎
 
 
| A műsorváltozás jogát fenntartjuk |

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.