Programkereső

Filo-Café

Ingyenes
Átmenetek az életben – élni az átmenetekben

FONTOS! A programot élőben tervezzük megtartani, az éppen aktuális törvényi szabályozásoknak megfelelően. Előzetes regisztrációt nem kérünk, de az esetleges változások esetén segítség lehet, ha dobsz egy e-mail-t: 
cafe_szfvar@ujakropolisz.hu

Bár, a változás az Élet egyik legfőbb törvénye, az ember életében vannak viszonylag nyugalmasnak, statikusnak tűnő időszakok, és van, amikor az események felgyorsulnak; szinte egyik napról a másikra megváltozik az életünk. Ezek egy része kiszámítható, tervezhető – mint amikor az ember befejezi tanulmányait és munkába áll -, máskor meg váratlanul jelenik meg az életünkben, egy új kapcsolat, a körülmények hirtelen megváltozása, vagy egy belső átalakulás, felébredés miatt.

Hogyan hatnak ránk ezek az átalakulások, és hogyan lehet a legjobban megélni, legtöbbet kihozni belőlük? Hogyan lehet új megoldásokat találni, vagy elkerülhetetlen, hogy az ember mindig a megszokott módon reagáljon? Létezik-e olyan mély átalakulás az ember lelki életében, mint amikor a hernyóból kifejlődik a pillangó? Lehet-e segíteni, és lehet-e segítséget kérni, amikor az ember ilyen időszakot él meg?

A Café csapata

Előadó:
Grúsz Róbert
Bartkó Ildikó

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 22/A.