Programkereső

Elefánt + Analog Balaton

Indul a jövőre 10 éves Elefánt zenekar őszi-téli turnéja! Vendég: Analog Balaton

A félbemaradt EL lemezbemutatós dalok mellé két új aktualitás is bekerült a repertoárba, lesz KÁR és ÉN, de nem marad el a szokásos pogó és összeborulás sem! A „legjobb közönség” díját már kiosztotta a zenekar, aki volt már Elefánt koncerten az tudja milyen, aki még nem volt, ott a helye! Várunk Titeket!

A jegyértékesítés szeptember 11-én indul!

Jegyek itt: https://tixa.hu/elefant_10_22

ELEFÁNT
Az Elefánt a Kodály Method 2012-es bemutatóján adta első önálló koncertjét és a Szendrői Csaba énekes, szövegíró, Tóth András gitáros, Kovács Zoltán billentyűs, Horváth Ede Bence basszusgitáros és Németh Szabolcs dobos alkotta zenekar azóta is változatlan felállásban alkot. Első nagylemezüket, a Vérkeringőt már stabil rajongótábornak mutatták be 2013-ban, és a csapat az azóta eltelt években olyan alkotó közösséggé formálódott, amely folyamatosan keresi a kreatív utakat és a megújulás lehetőségét.
Gomoly című második albumuk 10 napig vezette a Deezer hazai hallgatottsági listáját. Harmadik nagylemezüknek, a 2017 tavaszán megjelent Minden-nek már dupla teltházas lemezbemutatót rendeztek az A38 Hajón, mert az első estére az összes jegyet elkapkodták a rajongók. A közönség egyre növekvő elismertsége mellett a szakma is díjazta a zenekar a munkásságát. Többszöri Fonogram díj jelölések mellett Szendrői Csaba és a zenekar 2018-ban az „Artisjus // Év Könnyűzenei alkotója” elismerésben részesült.
2019. szeptemberében jelent meg a negyedik nagylemezük EL címmel, melyet a vidéki klubturné mellett az Akvárium Nagy Halljában szintén teltházas koncerttel ünnepeltek és amely a kritikusok szerint „az eddigi legkiforrottabb, és egyben leginkább populáris lemeze a csapatnak”. (Magyar Narancs, 2019. november).
2021. április 29-én jelent meg a zenekar új dala, az ÉN. Az animációs klipet Bognár Bandi, a MOME hallgatója készítette.
Július elején KÁR címmel jött a fülbemászó, de egyben sejtelmes erős húzású dal, amihez Brauner Máté rendező, Bálint Dani operatőr és stábja készítette a klipet.

ANALOG BALATON
Az Analog Balaton egy 2017 óta működő, budapesti bázisú, elektronikus zenei duó. A zenekar arra törekszik, hogy a pop/rock dallamosságát és az elektronikus zene monotonitását ötvözze, és ezáltal egy egyedi hangzásvilágot hozzon létre. Számos fesztiváltól kaptak meghívást, (Fishing on Orfű, Bánkitó fesztivál, Campus Fesztivál) és előzenekari felkérést (Punnany Massif, Elefánt, Zagar). A hazai fellépések mellet külföldi előadók vendégeiként is volt lehetőségük játszani. Előzenekarként lehetőséget kaptak a holland Weval és az amerikai Bob Moses előtt, mely koncerteknek az A38 hajó és Akvárium Klub biztosított helyszínt. Legnagyobb hazai sikerük a 2019-es single megjelenést követő teltházas koncert volt az Akvárium klubban.

Figyelem: a koncerten csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők tudnak részt venni! Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyelete alatt vehetnek részt a koncerten.

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.