Programkereső

MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC

Megvásárolhatóak a belépők a Vidi-FTC bajnokira! Kiemelt kockázatú mérkőzés révén a személyes adatok megadása kötelező. Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtt időben érkezzenek a beléptetőkapukhoz, mert a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt megnövekedhet a belépési idő.

Az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonjában a 2. fordulóra sorsolták ki a MOL Fehérvár FC - FTC bajnoki rangadót, amely a forduló eredeti időponja helyett - a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) határozata értelmében - végül szeptember 22-én, 20:00 órakor kezdődik majd a MOL Aréna Sóstóban!

A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért a jegyvásárláskor a személyes adatok megadása (név, születési hely, születési idő) kötelező az online-jegyvásárlás, valamint a személyes jegyvásárlás alkalmával is. Klubkártya megadása nem kötelező! Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél! Kérjük továbbá szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtt időben érkezzenek a beléptetőkapukhoz, mert a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt megnövekedhet a belépési idő. A rangadó előtt további színes programokkal várjuk az érdeklődőket és nyitva lesz az Aréna Terasz is - a nap részletes programjáról hamarosan részletesen is beszámolunk majd.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: MOL Aréna Sóstó, Vidishop (Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári út 10