Programkereső

Kismama Stretching és Relaxáció Renivel

Rusznák Reni vagyok, okleveles várandós torna oktató, stretching óratartó. Kismamáimmal a tornát, már 5 éve éljük át. Kis mozgás, lágy hangok, nyugtató illat, kellemes fény.

Rusznák Reni vagyok, okleveles várandós torna oktató, stretching óratartó. Kismamáimmal a tornát, már 5 éve éljük át, ami dinamikus, energizáló, szülésre felkészítő mozgás, ami fittséget ad.
Kitaláltam, hogy ha egy várandós csak kicsit mozogna, s szereti a lágy hangokat, finom, nyugtató illatokat, kellemes fényeket, akkor megalkotok egy olyan órát, amin ez teljesül. Ezt az órát utoljára 2017-ben tartottam, a mostani a 8. alkalom.
Sok szeretettel várlak Titeket betöltött 12. héttől. A relaxáció teremben (Megyeház u 12. Szfvár) és ONLINE, otthonod kényelméből éred el.
Online órához: Személyes ismerősöm legyél Facebook-on. Az órán látjuk egymást. Új kismamaként mielőtt jelentkeznél, egy egészségügyi adatlapot szükséges kitöltened. Ezt nekem üzenve kapod meg: korall-fitt@hotmail.com címre várom a jelzésed. Termes óránál helyszínen kitölthető.

A foglalkozáshoz szükséged van:
- kényelmes, sportos/laza öltözékre
- otthon szivacsra/szőnyegre, akár több rétegben, esetleg párnákra. Teremben minden van.
- innivalóra

Kismamatorna vagy stretching ára: 2200.- vagy 4 órás bérlet 7000.- (mindkét órára használható, szülésig időkorlát nélkül)
A foglalkozások körülbelül 45 percesek. Maximum férőhely 16 fő online, 10 fő termes. Bejelentkezés szükséges a foglalórendszeren keresztül: https://fitnessfehervar.booked4.us/public/book?CalendarId=5

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Cím: Utalás előre vagy helyszínen. Megyeház u. 12.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 12.