Programkereső

Sons of Igor Fest 2021. Gourmet Chili & new school menza V.

Ingyenes
Nos, kiköhögtük és kipihentük magunkat, gyíkká változtunk de már elmúlt, úgyhogy idén ismét csípőscsirkefesztivál, immáron ötödik alkalommal, és idén sem kifogás hogy fesztiválozol épp vagy külföldre utazol.


Ismét jön a Maroshegy-Börgönd tengely a Nyolcasba, hogy feltüzelje a szombatod, majd a vasárnapod is otthon. Mert csíp. Igen, fog. Garantálom. A többit ismeritek:
- lesz csípős kaja,
- lesz alkohol,
- lesz zene,
- lesz minden IS.
- És! Tavaly a pandémias szabályok miatt elmaradt, de idén újra teljes valójában, és már szőrtelenítve, valamit államilag finanszírozva: Zsilasimogató!!!

Fellépők:
SZEKERES-BARBARÓ AKUSZTIK (JUNKIES)
+ vendégek

Bővebben:
Hallgatva az idők szavára, mert már ötödik alkalommal toljuk, lesz mindenféle szárnyasétel amit csak ki tudunk találni. Meg a klasszikusok, ugye (Igor nem egy újítós fajta, amíg nem fogy el minden csirkeláb).

Zeneileg is felnőttünk a jubileumhoz, idén - mostkapaszkodj meg milyen menők vagyunk - fellép a Junkies akusztikus kiadása! Meg persze lesz még vendég is, mert akarjuk, hogy legyen.

Kajailag még ködös a terv (nem tudjátok hol lehet konyhakész kínai denevért venni? Elfogyott a cébéában), de az biztos hogy lesz bitangcsirkeszárny, klasszik csirkeláb mert mint mondtuk: Igor nem erőlteti ha műxik. Zsila is jön a csodáival, Rudi-Bukta szmókerkedés is lesz, valaki mondott fürjet, emut, pulykát, illetve dolgozunk a szárnyas marhán, hogy bevehessük az étlapra. Szmeti meg talán nem megy el valami lagziba összetöretni a családi vagyontárgyakat, hanem helyben aljasodik le gasztrozsonglőrködés közben.
Aztánmajd meglátjuk, minden azon mulik ki mennyire dobja le a láncot, és akar gonoszkodni.

Készülünk akciókkal, cuccokkal, nevetéssel, ti meg gyertek, mert kell a pénz a Mészáros lagzi menyasszonytáncába. És hát… a kaja is sok lenne ötünknek.

Tehát vésd fel a naptárba, hogy 2021. Szeptember 4., 12:00, Nyolcas műhely, Sons of Igor 5.
Mondtam már, hogy az szombat? Ugye.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Horvát István u.