Programkereső

Made in Italy

Ingyenes
A Barátság mozi kertmozijának idei szezonnyitó előadása a Made in Italy című angol-olasz vígjáték lesz a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán. A belépés ingyenes.

Robert, a londoni bohém művész fiával, Jackkel visszatér Olaszországba, hogy felújítsa és eladja azt a nyaralót, melyet egykori felesége hagyott rájuk. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a házat milyen borzasztó állapotban találják... Ahogy apa és fia hozzálátnak a munkálatoknak, rá kell ébredniük, hogy nem csak a nyaralóra, de kettejük kapcsolatára is ráfér egy alapos renoválás. Szerencsére eleinte lehetetlennek tűnő feladatuk során segítségükre van a közeli kisváros bohókás apraja-nagyja, így az idő előrehaladtával Robert és Jack nem csak a ház körüli teendőikkel kezdenek el haladni, hanem esélyt kapnak, hogy túllépjenek múltbéli sérelmeiken és újra megleljék a boldogságot.

A belépés ingyenes.

Az érvényben levő jogszabályok értelmében a művelődési intézményeket kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy látogathatja.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.

Programajánló


Már 16. 19:30

Téli szünet

Már 28. 17:30

Most vagy soha!

Feb 21. 15:00

Semmelweis

Ápr 25. 19:50

Back to Black

Ápr 09. 17:30

Tökéletes napok

Ápr 05. 20:00

Őszi sanzon