Programkereső

Depresszió, Alvin és a Mókusok, Paddy & The Rats, Tortuga

Új időpont, még több fellépő. Aki korábban vásárolt jegyet a Július 28-i Road, Paddy and the Rats vagy a Július 31-i Lord + Depresszió koncertre, az a Tixán keresztül beválthatja erre az eseményre.


Új időpont, még több fellépő. Aki korábban vásárolt jegyet a Július 28-i Road, Paddy and the Rats vagy a
Július 31-i Lord + Depresszió koncertre, az a Tixán keresztül beválthatja erre az eseményre, vagy a július 31-i Road + Lord + Down For Whatever + I'm Dorothy napra.

Sok jó zenész, egy hónapban is elfér - Összébb húztuk a Ligetet, de ugyanannyi élményt hagytunk benne.
Előre nem látható okokból a területet csak júliusban és szeptemberben tudjuk használni, így összefogva a zenekarokkal és a városvezetéssel, villámgyorsan duplakoncertekké varázsoltuk a hétvégéket. Azaz időben rövidebb, de koncertekben még gazdagabb is lesz a Liget.
Az újragombolt Liget-július programját már láthatjátok is a plakáton, a honlapon és pillanatokon belül frissülnek az események is, ahol minden részletet megtaláltok jegyekről, időpontokról.
Természetesen a jegyek érvényesek az új időpontra, de ha az időpont nem megfelelő, vissza is válthatók a vásárlás helyén


A rendezvényre a 264/2021. (V. 21.) Korm. rendeletnek megfelelően csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be.
 

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Takarodó út 1

Programajánló


Jún 18. 16:00

P.Mobil

Jún 18. 20:00

Diabolus In Musica

Nov 27. 20:00

Margaret Island

Jún 18. 23:00

UV COLOR Madness

Nov 12. 20:00

Follow The Flow

Jún 26. 22:00

Latin Disco Party