Programkereső

Hogyan tovább a suli után? - díjmentes pályaorientációs tanácsadás

Ingyenes
Életünk egyik meghatározó pontja, hogy a középiskola elvégzése után merre folytatjuk az utunkat tovább.

Vannak, akik a felsőoktatás felé, míg mások a munka világára kacsingatnak, de olyanok is vannak, akiket a gyakorlatiasabb képzésekben látják a boldogulásukat. Bármelyik út lehet jó választás, ha tudjuk miért épp azon az úton indulunk el.

A kérdés ezért csak annyi: Tudjuk??    

Folyamatosan változó világunkban természetesen nem könnyű megválaszolni a fenti kérdést, de szerencsére van néhány olyan szempont, amit ha tudatosan megvizsgálunk, segítségünkre lesz abban, hogy választásunk biztos alapokra támaszkodjon.

A Sikerativ Életmód Egyesület ennek a kulcskérdésnek a megválaszolásában kíván segítő kezet nyújtani a Fejér Megyei pályaválasztó fiatalok számára kiscsoportos díjmentes online tanácsadásával.

A tanácsadások hétfőnként 16 és 18 óra között lesznek (2021. január 25. február 01., február 08.), melyekre előzetesen e-mailben kell regisztrálni. A férőhelyek száma korlátozott, ezért a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet: eletmod@sikerativ.hu (A jelentkezésnél kérem, adja meg a jelentkező nevét, életkorát és az iskolát, ahol jelenleg tanulmányait folytatja). A jelentkezés befogadásáról, a tanácsadás pontos dátumáról és az oktatási felületről e-mailben küldjük a visszajelzést.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony 2.