Programkereső

Filo-NetCafé

Ingyenes
Mikor mondhatom azt, hogy szabad vagyok?

A szabadság utáni vágy minden emberben mélyen gyökerezik, a kamaszkor lázadó időszakában pedig szélsőséges tettekre ösztönözhet. Később talán egyre jobban elfogadjuk a létezés korlátait, de szerencsés esetben a vágy sosem múlik el. Értjük-e valójában, hogy mit jelent szabadnak lenni, és hogyan lehet megvalósítani anélkül, hogy kiköltöznénk a világból, vagy fenekestül felrúgnánk minden szabályt, amelyek szükségesek az együttéléshez?

Talán a valódi szabadság sokkal inkább egy belső viszonyulás az Élethez, talán a mély önismerettel kezdődik, és nem a lázadással. Ehhez az első lépés nem a körülmények megváltoztatása, hanem az intelligencia és az akarat felébresztése lehet.

Szabaddá válni mély, tartós átalakulást igénylő munka, mely a megértéssel kezdődik. Ezért a következő Filo-NetCafé beszélgetés során azt fogjuk körüljárni, hogy mi is a valódi szabadság, és mely tényezők akadályoznak meg bennünket abban, hogy ezt el is érjük.

A beszélgetést online tartjuk, a Zoom program segítségével. A részvételhez e-mailes jelentkezést kérünk legkésőbb október 28. szerda estig az szfvar@ujakropolisz.hu címre, mert csak így tudjuk elküldeni a részvételhez szükséges bejelentkezési adatokat, linket és leírást. Megértéseteket köszönjük!

Kérdéseitekkel szintén a fenti e-mail címre írhattok.

A Filo-Café csapata

Előadó: Grúsz Róbert

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár