Ahhoz, hogy emésztésünk jól működjön, a gyomrot erőssé kell tennünk. Többek között ez is egy mód, a sok közül (a többiről is lesz szó egy emésztésjavító gyorstalpaló keretében)
Kezdő Fermentációs Tanfolyamunkon megtanuljuk a fermentálás technikáját elméletben és gyakorlatban is!
"Főzőcskézés" közben beszélgetünk a taktikákról, praktikákról, trükkökről is!
Mit készítünk:
Fermentált céklalevet (probiotikus cékla kvász)
Savanyú káposztát (hagyományos, tartósítószer-mentes)
Kovászt (működő)
Mire jó a fermentált étel?
Emésztőrendszeri problémákra
Gyomorműködés javítására
Szimbiózis helyreállítására
Kedvünk, hangulatunk feljavítására
Cukorfüggőség megszűntetésére
És igen, FOGYÁSRA is!...
Mit kapsz?
Felhasználóbarát elméleti és gyakorlati ismereteket
A recepteket kinyomtatva
Szűrt vizet a workshop alatt
És természetesen kóstoló is lesz!
Mit hozz:
Környezetbarát szemléletből kérlek hozz magaddal 3 db 720 ml-es klasszikus befőttes üveget, amiben a "fogásokat" hazaviheted.
FIGYELEM
Jelentkezni kizárólag a https://scholaculina.hu/uzlet/ oldalon lehet, Simple Pay rendszeren keresztül.
A fermentációs workshop ára 9.900.- A részvétel a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, 12 fő után nincs lehetőség a részvételre! Kérlek figyeld az esemény oldalát, mert ha jelezzük, hogy betelt, a jelenlét csak a következő tanfolyamra biztosított!
Max létszám 12 fő. A program min. 5 fő részvételével kerül megrendezésre.
Érkezés: 17.45-től. Kérlek előbb ne gyere, és ha lehet, ne is késs!
A workshopot tartja: Lencsés-Pál Petra Táplálkozás Tanácsadó
Lemondási feltételek:
1 héten belüli lemoindásnál a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszautalni
Aznapi lemondás esetén a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azonban átruházható!
Cím: Székesfehérvár, Kossuth udvar