Programkereső

Bridget naplója

A történet főhőse, a chicagói Bridget 34 éves, identitászavarral küzd, kapuzárási pániktól szenved, de a nyár beköszöntével kezdenek jól alakulni a dolgai.

Bridget találkozik egy helyes fiúval, és munkát is talál, egy hatéves kislány bébiszittereként. Ám a tündéri Frances meglehetősen öntörvényű gyerek, és miközben Bridget megpróbálja elnyerni a bizalmát, a kislány szülei között növekvő feszültséggel is meg kell küzdenie. Ráadásul a terhességi teszt eredménye pozitív lesz. Miközben zavaros emberi kapcsolataiban próbál navigálni, onnan merít erőt, ahonnan a legkevésbé várta: a nem mindennapi gyerekkel alakuló barátságából.

Alex Thompson rendező és a főszerepben remeklő, valamint a forgatókönyvet is jegyző Kelly O’Sullivan filmje bátor, őszinte és friss hangvételű indie vígjáték/dráma, egy szívmelengető alkotás, amely kendőzetlen humorral, empátiával, és óriási szeretettel mesél a női lét tabuként kezelt témáiról és problémáiról – nem csak nőknek. Az „amerikai Bridget Jones”-ként is emlegetett film a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is szeretettel fogadta: az SXSW Filmfesztiválon elnyerte a Zsűri különdíját és a közönségdíjat, a Champs-Élysées Filmfesztiválon a Kritikusok díját és a közönségdíjat, valamint a Chicagói Filmkritikusok Filmfesztiváljának közönségdíját is.

Feliratos (angol hang)

Rendező: Alex Thompson
Főszereplők: Kelly O’Sullivan, Ramona Edith-Williams, Jim True-Frost
Időtartam: 1 óra 41 perc
Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Bemutató: 2020.09.24.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2021.06.05.szombat16:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Ápr 29. 17:45

Egy élet

Máj 10. 17:30

A róka

Máj 08. 17:30

Elszáradt füvekről

Ápr 02. 17:30

Téli szünet

Ápr 06. 20:00

Smoke Sauna Sisterhood