Programkereső

Óriásláb – Családi bevetés

A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül.

A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul.
Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája és a vad família állati jó barátai, Taper, a félelmet nem ismerő mosómedve és Wilbur, az ügyetlen medve is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.

A nagy sikerű Óriásláb fia után itt a folytatás! Az nWave Pictures egy még kalandosabb, még látványosabb családi animációs filmmel hozza vissza kedvenc karaktereinket a mozivászonra. Kicsik és nagyok együtt drukkolhatnak a szupercsaládnak, akik mókás és izgalmas pillanatokkal teli bevetésre indulnak, hogy megmentsék a természet védtelen lakóit a fenyegető veszélytől.

Rendező: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Főszereplők:
Időtartam: 1 óra 29 perc
Korhatár: 6 - Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Bemutató: 2020.10.01.

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2020.10.17.szombat16:00
2020.10.31.szombat16:00

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.