Programkereső

Művészkorzó

Ingyenes
Ha szombat, akkor Belváros – a hangulatos kis utcákban tett séta után 17 órakor érdemes a Városház tér felé kanyarodni, ahol színészek, énekesek, táncosok, kórusok szórakoztatják az arra járókat.

Kicsiket és nagyokat is várnak a programra, hiszen a műsor után hagyományőrző csoportok érkeznek a Fő utcára, hogy történelmi kalandozásra csábítsák a vendégeket, akik természetesen a város jelképeinek számító, ötméteres óriásbábokkal is találkozhatnak. A kalandokban elfáradt látogatókat este hét órától a Zichy ligetbe várják, ahol a Zenepavilonban muzsikusok játszanak fülbemászó dallamokat a nap végén. 

Augusztus elsején, szombaton 16 órától a Városház téren Szent László király, Adelheid királyné és lányuk, Piroska óriásbábjaival találkozhat (és fotózkodhat) a közönség.

Program:

17.00 Andrássy Máté és Juhász Illés, a Vörösmarty Színház színművészeinek stand up produkciója, majd Matern Vanda és Isaacs Thomas, a legutóbbi Fehérvár Hangja döntőseinek műsora (Városház tér)

18.00 Az I. András Király Lovagrend harcművészeti bemutatója (Városház tér, Fő utca, Országzászló tér, Zichy liget)

19.00 Színes zenei virágcsokor az ArsOktett (Bondor Erika – hegedű, Molnár Eszter – hegedű, Hartyáni Ágnes – hegedű, Lókodi-Sziklási Szilvia – hegedű, Sárkány Katalin – hegedű, Molnár Petra – brácsa, Mády-Szabó Eszter – cselló, Nagy Ferenc – bőgő), az Alba Regia Szimfonikus Zenekar muzsikusainak előadásában (Zichy liget, Zenepavilon)

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Városház tér