Programkereső

Természetgyógyász képzés - Egészségügyi alapmodul – Székesfehérvár!

Az egészségügyi alapmodul képzésének célja: a leendő természetgyógyászoknak olyan egészségügyi ismereteket nyújtani, melyek segítik és kiegészítik mindennapi munkájukat.

2020.08.28-30.

 

Kedves Gyakorlók az úton!

A mai kor emberének egyre nagyobb igénye van életének mélyebb és valósabb megértésére, megismerésére. Sokkal jobban szükségét érzi annak, hogy biztos alapot, értéket találjon, mind mentálisan, érzelmileg, és fizikai síkon egyaránt. Az információs sztrádán a rengeteg tartalomban, vizuális effektben, mesterségesen keltett illúzióban - mely elvonja a figyelmünket a legfontosabbról, magunkról, saját magunk tapasztalásáról, életünk valódi értékeiről –könnyen és észrevétlenül, tudatosságunk hiányában teljesen elveszünk! Ezért is kezdtünk el dolgozni magunkon és gyakorolni tudatunkkal, testünkkel, ezáltal más szinten tapasztalni azt. Egy lépéssel közelebb kerülhetünk magunkhoz, ha a fizikai részt is vizsgájuk, tanuljuk. Ebben az esetben a fizikai testünkről alkotott pontosabb kép és folyamataink mélyebb megértése adhat egy belső meggyőződést, tudást, egyszersmind nyugalmat is életünk vezetéséhez. Ehhez segítség a most induló Természetgyógyász képzés is. Mind hétköznapi felhasználásra, mind szakmai alap megerősítésére is ajánlom. A korábbi sikeres képzéssorozata után, ősszel ismét helyet kap egy komplexebb tudás megszerzésére irányuló tanfolyam is.

Ha szeretnéd biztos alapokra helyezni a tudásod, és hajlandó vagy érte többet tenni, várunk szeretettel!

Természetgyógyász képzés - Egészségügyi alapmodul – Székesfehérvár! Szakmai kompetencia, biztos tudás, biztos alap!

Alapítványunk oktatóközpontja ismét lehetőséget kíván biztosítani, államilag elismert, bizonyítvánnyal rendelkező természetgyógyász végzettség megszerzéséhez.

Az egészségügyi alapmodul képzésének célja: A leendő természetgyógyászoknak olyan egészségügyi ismereteket nyújtani, melyek segítik és kiegészítik mindennapi munkájukat, illetve felkészíteni a résztvevőket az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által szervezett írásbeli vizsgára.

Egészségügyi – Eü. - alapmodul tematikája: A résztvevők átfogó ismereteket szereznek a képzésen a következő témakörökben: - Egészségügyi alapismeretek (anatómiai, élettani, kórtani alapfogalmak, alapismeretek) - A mozgás szervrendszere - csonttan, izomtan - anatómiája, élettana, betegségei - A keringés szervrendszere - szív, erek, vér - anatómiája, élettana, betegségei - A légzés szervrendszere - felső, alsó légutak - anatómiája, élettana, betegségei - Az emésztőrendszer - felső, középső, alsó szakasz, emésztőszervek - anatómiája, élettana, betegségei - A vizelet kiválasztás szervrendszere - vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső - anatómiája, élettana, betegségei - A nemi szervek - női, férfi - anatómiája, élettana, betegségei - A neuroendokrin rendszer - belső elválasztású mirigyek - anatómiája, élettana, betegségei - Az érzékszervek - szem, fül, orr, nyelv, bőr - anatómiája, élettana, betegségei - Az idegrendszer - központi, perifériás- anatómiája, élettana, betegségei - Elsősegélynyújtási alapismeretek

A képzésen való részvétel feltétele: Érettségi bizonyítvány (A természetgyógyász képzésen való részvételnek nincs semmilyen egyéb szakmai, vagy más előfeltétele! Bárki számára látogatható!) A természetgyógyászati végzettség abszolválásához három képzés, és ezekhez kapcsolódó vizsgák szükségesek! - Egészségügyi modul - Természetgyógyászati modul - Életmódtábor Mindkét alapmodul képzés után sikeres vizsgát kell tennie az Állami Egészségügyi Ellátó Központban (ÁEEK) Budapesten. Az egészségügyi modul vizsga alól felmentés jár abban az esetben, ha a vizsgára jelentkező államilag elismert egészségügyi szakképesítéssel rendelkezik és az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Alapnyilvántartásában szerepel (AEEK – nyilvántartás).

A modulvizsgák után igazolást kapnak a résztvevők, amely a szakmai vizsgákra való jelentkezéshez minden esetben szükséges.

A modulvizsga 2020. évre vonatkozó díja: 24.500 Ft

A két alapmodul elvégzése után, vagy azzal párhuzamosan, választani kell a jelentkezőnek szakmai képzést is. Ezek természetgyógyász szakok főbb területei lehetnek: - Akupresszúra - Alternatív mozgás- és masszázs terápiák - Életmód- tanácsadás és terápia (szakirányú főiskolai végzettséghez kötött) - Reflexzóna terápia - Alternatív fizioterápiás módszere - Bioenergiát alkalmazó módszerek - Fitoterápia - Fülakupunktúrás addiktológiai eljárások - Kineziológiai módszerek - Szemtréning eljárások

Magyarországon a 40/1997.(III.5) Korm. Rendelet foglalta törvénybe a természetgyógyászati tevékenységet, melynek értelmében hivatalos egészségügyi tevékenységgé vált. A megszerezhető szakmai kompetencia így, egy államilag elismert egészségügyi végzettség, melyet a szakmai vizsgák után az ÁEEK állít ki. Ezzel a kiállított bizonyítvánnyal magánpraxisban természetgyógyászati rendelőt lehet nyitni, vagy e végzettséggel különböző egészségügyi területeken elhelyezkedni.

Oktatónk: Kis Viola - pedagógus, kineziológus, fülakupunktúrás addiktológus szakértő, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ - AEEK - (ETI) vizsgáztatója.

Az Egészségügyi modul képzésének időpontjai és helyszínei: A tanfolyam vegyes képzési formában lesz megtartva.

Élőben helyszínen, a Garuda Meditációs és Oktatóközpont oktatótermében, illetve online formában, élő időben, a Zoom nevű alkalmazáson keresztül, ami az utóbbi időszakban teljesen biztonságosan és jól működött. Ennek köszönhetően az órák visszanézhetőek lesznek bizonyos ideig, amennyiben nem tudsz jelen lenni, így nem maradsz le róla. A képzés éppen ezért interaktív, az oktató jelenlétében történik. Újraértelmezve a mostani történéseket, lehetőséget szeretnék biztosítani azoknak a tanítványoknak, gyakorlóknak is, akik távolról, más városból, vagy országból szeretnék követni a képzést, vagy nincs lehetőségük kimozdulni otthonról. Ha bármikor olyan válaszút elé kerülünk ismét, mint a tavaszi helyzetet, természetesen online formában zavartalanul tud továbbmenni a képzés.

Garuda Meditációs és Oktatóközpontban a helyszínen:

- 1. rész: 2020. Augusztus 28-29-30. (p.-sz.-v.) 9 órától kb.16 óráig.

Online térben:

- 2. rész: Szeptember 16. 16-tól kb. 20óráig

- 3. rész: Szeptember 23. 16-tól kb. 20óráig

- 4. rész: Szeptember 30. 16-tól kb. 20óráig

A képzés díja: 55.000 Ft (A tandíj tartalmazza a 15.000 Ft értékű, ÁEEK által kiadott hivatalos tananyagot és a vizsgakövetelményeket!)

A tanfolyamra történt jelentkezést követően 10.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé a jelentkezés.

A befizetett előleg beszámít a képzés díjába.

A jelentkezéseket követően felvesszük mindenkivel a kapcsolatot, és megbeszéljük az egyéb részleteket.

Online számlázás: Követve a trendet és az elvárásokat is, és némileg meg is könnyítve a papírmunkát, szép lassan áttérünk az online számlázásra (eleget téve állam bácsi kérésének is). Ezért innentől a képzésre jelentkező linken már szerepelni fognak a számlához szükséges adatok is. Köszönjük segítséged a kitöltésben.

Jelentkezni a Természetgyógyász képzés Egészségügyi alapmoduljára ezen a linken.

A jelentkezést követően e-mailben értesítelek majd, amiben megtalálsz minden információt az utaláshoz. A sikeres jelentkezés, az utalás beérkezését követően véglegesítődik, így biztosítod a helyed.)

Következő Természetgyógyászati modul : Természetgyógyász képzés következő állomása, a Természetgyógyászati alapmodul időpontjai októberben és novemberben lesznek. Hasonlóan felosztva. Hamarosan érkezik a hozzá kapcsolódó információ! Tehát mehetsz tovább a sorozatban! Hírfolyamon megtalálod!

Várunk szeretettel.

Bejárat a helyszínhez: Nem elől, a fronton, hanem az udvar közepén található a lépcsőházunk, első emeleten balra, folyosó végén)

Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet a képzés, kérlek, továbbítsd számára! Köszönöm segítséged.

Amennyiben kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzánk bizalommal: 06-70/421-7313, tolnaibalazs76@gmail.com

Nagy szeretettel várunk: Kis Viola és Tolnai Balázs Garuda Meditációs és Oktatóközpont

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a B lépcsőház