Programkereső

Tradicionális Usui Reiki 1. tanfolyam

12.07.
szombat
Egy egyszerű válasz arra, hogyan tudod az elemed újratölteni ha lemerült! Sokféle megközelítés van, hát tapasztalj meg te is többet, válj nyitottabbá!

Energiacsatornázás, hangolási szertartás( avatás) és a módszer!

Egy egyszerű válasz arra, hogyan tudod az elemed újratölteni ha lemerült! Sokféle megközelítés van, hát tapasztalj meg te is többet, válj nyitottabbá! Az Energiacsatornázás elsajátítására, a hangolási szertartás( avatás) megtapasztalására és a módszer megtanulására egy jó lehetőség! Az energetikai kezelések és tanfolyamok nagyban hozzájárulnak a szervezet egyensúlyának visszaállításához. Az avatási (hangolási) szertartások és az annak köszönhetően beépülő többletenergia, az energetikai rendszerünknek egy olyan rásegítés, aminek segítségével feloldódnak azok a blokkok, amik eddig elzárták a tiszta energia áramlását. Így létrehozva egy valódi és teljes egységet önmagunkkal, egy állandó kapcsolatot jelenünkkel. "

A beavatás: Az energiarendszerbe való olyan céltudatos külső beavatkozás, amely lehetővé teszi a tiszta életenergia közvetítését." Mi történik a tanfolyamon?! A benned lévő tudás felébresztése. Gyere, és tapasztald meg magad, az életerő áramoltatásának e másik finom módját. Egyes tanfolyam vagy Shoden: /Egyes SHO(ICHI) Tanfolyam/Tanítás (DEN)/ Fizikai leképeződés, fizikai Reikinek is nevezik, hiszen az energetika használatával a fizikai testben (durva test) és a finom testek által közrefogott energetikai lenyomatokkal kezd dolgozni, a fizikai kontaktus (kézrátétes) megtanulásán keresztül áramoltatott egyetemes energia segítségével.

A 2 napos képzés időpontja: 2019. December 07-08. (szombat - vasárnap) /Mindkét nap 9 órától kb.16 óráig tart./

Az Usui Reiki 1. beavatás és kétnapos képzés díja: 25 ezer Ft

Jelentkezés az eseményre.

12.08.
vasárnap
Egy egyszerű válasz arra, hogyan tudod az elemed újratölteni ha lemerült! Sokféle megközelítés van, hát tapasztalj meg te is többet, válj nyitottabbá!

Amennyiben kérdésed lenne: telefonon a 06-70/421-7313-as mobilszámon, valamint a tolnaibalazs76@gmail.com e-mail címen lehet elérni.

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a

Észrevétel beküldése