Programkereső

Gyógynövény workshop avagy gyógynövények a mindennapokban

A gyógyító illatok nyomában és a Cafe Mandala bemutatja: Gyógynövények a mindennapokban elméleti és gyakorlati workshop.

Szeretettel meghívunk téged egy olyan workshopra, ahol sok hasznos elméleti ismertető mellett, gyakorlati fortélyokat is elsajátíthatsz!
Tudtad, hogy a bőrödre felvitt anyagok 60%-a teljesen felszívódik, így bejut a véráramba, majd ennek köszönhetően a szervezetbe kerül? Ezért sem mindegy, hogy mit használunk a mindennapokban!
Természetesen középpontban a fűszerek, gyógynövények és ezek esszenciális kivonatai lesznek. Olyan esszenciális kivonatokkal fogunk dolgozni, amelyek terápiás tisztaságúak, és származásukat tekintve, a növények eredeti lelőhelyükről származnak, ennek köszönhetően a legmagasabb koncentrációban tartalmazzák az értékes összetevőket.
Hasznos lehet számodra ez a workshop, ha szeretnéd megismerni a fűszerek, gyógynövények és esszenciális illóolajok gyógyhatásait. De praktikus ez a workshop akkor is, ha már ismered a gyógynövények és esszenciális olajok gyógyászati hatásait, de még nem készítettél belőlük krémet/oldatot.

Visszajelzések az eddigi résztvevőktől:
✨ Nagyon jól éreztem magam, teljesen kezdőként érkeztem a workshopra, tetszett, hogy minden könnyen érthetően volt levezetve! Rengeteget tanultam, köszönöm!!!

✨ Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, szuper jó volt! Az öregedésgátló arckrém már most a kedvencem! ☺️☺️

✨ Szuper volt a hangulat, nagyon hasznos workshop! Adrienne nagyon jól adta át a tudnivalókat, könnyen emészthető volt és érezhető volt a lányok gyógynövények iránti szenvedélye!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth utca 11.