Programkereső

Vizivárosi Kölyök Juniális

Ingyenes
Az előző két esztendő osztatlan sikere után az idei évben is megrendezik Víziváros nyári gyermekprogramját, a Vízivárosi Kölyök Juniálist. Az esemény ezúttal is ingyenes lesz, helyszíne pedig a Budai úti OBI áruház parkolója.

A Juniális kitalálásakor az volt a szervezők célja, hogy a helyszínre telepített játékokkal színes programlehetőséget tudjanak kínálni a látogatóknak. A szervezésben az is fő szempontot jelentett, hogy a gyerekek számos olyan programelemmel is találkozzanak, amivel az értékrendjüket fejleszteni tudják. A módszer bevált, így a gyerekek észre sem vették az elmúlt években, hogy gyakorlatilag játszva tanultak. Az egyik ilyen terület a fogyatékkal élők helyzetének ismertetése, a másik pedig a rendvédelmi szervek testközelbe hozása volt. Az említett – és a korábbi években már bizonyított – programmodulokon kívül több újdonsággal is várják a családokat jövő szombaton, így téve igazán tartalmassá a napot. Az eseményen részt vesz a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, akik különböző érzékenyítési eszközöket hoznak a helyszínre, a Decathlon sportáruház, ezen kívül képviselteti magát a Fehérvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Székesfehérvári Rendőrkapitányság is.

A rendezvényre kilátogatókat ezen kívül több érdekességgel, így arcfestéssel, társasjáték sátorral, légvárral, készségfejlesztő játékokkal, hídépítő versennyel, kerekes székes akadálypályával, kerékpáros ügyességi pályával, közlekedési teszttel, interaktív nyomrögzítéssel, minigolffal, óriás képkirakóval, lovagi tornajátékkal, óriás dominóval, íjászpályával, mini labirintussal, fecskendővel célzó versennyel, repülőgép szimulátorral, fegyversimogatóval, óriás várral, autós akadálypályával, robotkiállítással, speedballal, tollaslabda pályával, roller akadálypályával, streetball palánkkal, amerikai foci célkapuval és trambulinnal is várják. A rendezvény valamennyi programja ingyenes, amelyre a szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Budai út