Programkereső

Tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert

90 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral. Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival.

90 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje).

Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival. Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre. Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért! Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve. Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk.

Akik korábban voltak, megtapasztalhatták, hogy ez garantált átmozgató torna a finomenergetikai testeknek! A szeretet, a béke, és az egyetemesség vibrációit zenén és mantrákon keresztül hozza el nekünk. A múltkori nagysikerű teltházas előadás után az lenne a kérésünk - mivel a hely befogadó képessége korlátozott -, hogy

Kérlek, akkor jelentkezz be, ha biztosan el tudsz jönni.

Ha gyönyörűséges szépkorú vagy, vagy fizikailag megterhelő számodra földön ülni, és széken szeretnéd hallgatni a koncertet, kérlek, jelezd előre a jelentkező linken és megoldjuk Neked. Úgy készítjük elő a helyet. Alapvetően klasszikus, földön ülős meditációra lesz berendezve, de meg tudunk oldani párat, ha úgy kényelmesebb számodra, csak jelzed felém.

Köszönöm segítséged.

Jelentkezés az eseményre.

A belépődíj adomány jellegű. Ajánlott adomány 2.500 - 3.000 Ft.

arkolás az udvarban és az épület előtt. Bejárat a helyszínhez: Nem elől, a fronton, hanem az udvar közepén található a lépcsőházunk, első emeleten balra, folyosó végén; Kerülj a Köz-Ép-Pontodba Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Alapítvány - Garuda Központ Infók az aktuális képzésekről, előadásokról a facebook oldalon; Tolnai Balázs csatornája

Amennyiben kérdésed lenne: telefonon a 06-70/421-7313-as mobilszámon, valamint a tolnaibalazs76@gmail.com e-mail címen lehet elérni.

Sok szeretettel várlak: Tolnai Balázs Székesfehérvár

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a