Programkereső

8. Fehérvári Utazás Kiállítás

Ingyenes
Idén 8. alkalommal rendezik meg a nagysikerű Utazás Kiállítást február 8-án és 9-én a fehérvári Hiemer-házban.

A korábbi évekhez hasonlóan a résztvevő kiállítók 2020-ban is érdekes turista célpontokkal, utazási és kirándulási ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat. 

A kiállítók mindkét nap 10 és 17 óra között várják az utazás és aktív kikapcsolódás iránt érdeklődőket. Az eseményen a fehérvári kiállítók mellett az ország több pontjáról is érkeznek turisztikai szervezetek, városok, szálláshelyek, akik kifejezetten erre az alkalomra készített, szezon előtti, exkluzív ajánlatokkal készülnek.

Idén bemutatkozik többek között Sümeg, Szeged, Zalaegerszeg, Balatonfenyves, Zamárdi, Szolnok és természetesen Székesfehérvár városa és a helyi utazási irodák is. Úgy, mint az Autóclub Travel, ABC Travel, Grosz Utazás és a TOP Travel, akik különleges utakkal és ajánlatokkal érkeznek. A rendezvényen turisztikai látványosságok és szálláshelyek szolgáltatói is képviseltetik magukat. Jelen lesz a Katonai Emlékpark (Pákozd), Károlyi Kastély (Fehérvárcsurgó), Lamberg Kastély (Mór), Szent István Király Múzeum (Székesfehérvár), Aal Vendégház (Hévíz) és a Club Karos Spa**** is. 

A látogatóknak a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON mozgalom képviselői a digitális életmódváltás fontosságát mutatják be, digit kvízzel és a közkedvelt ország-város-fiú-lány játékkal várják az érdeklődőket.

A helyszínen nyereményjátékkal is készülnek a szervezők. Megéri időben érkezni, hiszen az első 100 résztvevő garantált könyvcsomagot kap mindkét napon, a készlet erejéig szuvenírt, illetve a játékosok között különleges meglepetések találnak majd gazdára.

A kiállításra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Oskola u.2-4, Jókai u.1-3.