Programkereső

BRAINS vendég: Yesyes



20:00 Kapunyitás
21:00 Yesyes
22:30 BRAINS

Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara egy mozgalmas fesztiválszezon után 2019 őszén körbejárja Magyarország klubjait!

A Brains már most egy kifejezetten sikeres évet tud maga mögött: három Budapest Parkos koncerttel és egy intenzív fesztiválszezonnal zárta a nyarat, és fokozott lelkesedéssel néz az őszi koncertek elé. "Szeretjük a fesztiválokat, a pörgést, az adrenalint, de az évünk sosem teljes a klubkoncertek nélkül. Kifejezetten jó kapcsolatunk van a vidéki nagyvárosok helyszíneivel és közönségével, sokszor úgy érezzük, hogy hazajövünk ilyenkor" - mondta MC Columbo a vidéki turnéval kapcsolatban.

A zenekar 2019 őszétől 2020 tavaszáig számos nagyobb vidéki városban is fellép majd: többek között Sopron, Pécs, Gödöllő, Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen és Eger számíthat a Brains-őrületre.

A koncertek kuriózuma az lesz, hogy az ütős repertoárjukat jó pár új dallal is felturbózzák, emellett a zenekar egyedi színpadi látványt és sok más meglepetést is felvonultat az említett helyszíneken, így biztos, hogy senki nem fogja tudni egy helyben állva végignézni a bulikat!

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Takarodó u. 1.