Programkereső

Gyerek kung fu edzések

Önvédelmi wing tsun kung fu edzések 8 -14 éves gyerekek részére.

Folyamatos csatlakozási lehetőség egész évben. Önvédelmi képesség, gyorsaság, állóképesség, erő, magabiztosság, koncentráció, fegyelem, tisztelet, udvariasság amit fejlesztünk, tanulunk.

A gyermekeket szórakoztató formában – heti kétszer 1 óra időtartamban, vezetem be a wing tsun alapjaiba: a játékos feladatok során észre sem veszik, hogy elsajátítanak egy-egy alaptechnikát, megtanulnak ütni és képessé válnak az önvédelemre.

Milyen előnyökkel jár – a mozgáson túl -, ha gyermeked wing tsun kungfut tanul?

Valld be, hogy téged is – mint a legtöbb szülőt – nyugalommal tölt el a tudat, ha gyermeked biztonságban van akkor is, amikor nem vagytok együtt. A kungfu segítségével meg fogja tanulni megvédeni magát a váratlan veszélyektől. Ahogy minél inkább ráébred saját képességeikre, tudására, – amit persze edzéseken folyamatosan fejlesztenie kell – úgy lesz egyre magabiztosabb, nyugodtabb és összeszedettebb.

Szülőként félsz attól, hogy ha gyereked harcművészetet tanul, attól agresszívvé és erőszakossá válik? Ez tévhit! Pont ellenkezőleg: a harcművészet belső tartást ad neki! Hamarosan tapasztalni fogod, hogy megerősödik lelkileg és szemmel láthatóan testileg is, az erőnléti feladatoknak köszönhetően. Képessé fog válni arra, hogy uralkodjon érzelmein, tudni fogja, mi a teendője egy konfliktushelyzetben. Arra is hamar rá fog jönni, hogy nem sikerülhet minden elsőre, ezért kitartóan kell küzdenie mindenért az edzésen és ugyanúgy az életben is.

Az edzéseken kiemelkedő szerepe van a koncentrációnak. Fontos, hogy a mozdulatok tanulásakor figyelnie és követnie kell a Mester utasításait. A fegyelem is elengedhetetlen: szót kell fogadnia, ezáltal tudni fogja, mit jelent udvariasnak és alázatosnak lenni. A wing tsun remek időtöltés is! Ha gyermeked igazi energiabomba, köztünk a helye! Az edzés végére kellemesen el fog fáradni és levezetheti a suliban felgyülemlett stresszt is.
 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Szekfű Gyula u. 6.