Programkereső

Önismereti csoport

Ha úgy érzed, hogy lehetne jobb...

•  Mert mindig ugyanazokat a köröket futod, ugyanazok a helyzetek térnek vissza, mindig ugyanazokba a problémákba ütközöl, ugyanazokat a vitákat folytatod... Vagy mindig ugyanúgy érnek véget a kapcsolataid, vagy akár el se kezdődnek...
 
•  Mert az életed valamelyik  része már egy ideje nem működik, pedig talán nem is indult rosszul. Mondjuk a párkapcsolatod vagy a karriered. Van valami, amin nem tudsz túllépni, nem hagyja továbbélni az életed. 
 
•  Mert az életed valahogy nem halad, vagy nem arra, amerre szeretnéd. Vagy akár nem is tudod, hogy merre kéne menni, valahogy útközben elveszett a cél. Néha már azt sem tudod igazán, hogy min kéne változtatni, mit is szeretnél.
 
•  Már nem tudsz önfeledt lenni, mert valami mindig nyom, valakinek mindig meg kell felelni.
 
Ha eleged van, és szeretnél változtatni, akkor gyere.

Segítünk, hogy jobban megismerd magad, mert ha tudod, ki vagy te, akkor azt is tudni fogod, mit szeretnél, és azt hogyan érd el. Hogy min és hogyan változtass, hogy boldogabb legyél.
Az önismeret segít abban, hogy tudatosabban, ugyanakkor rugalmasabban, spontánabban élj, hogy te magad alakítsd az életed, és ne azt érezd, hogy csak megtörténnek veled a dolgok.
A pszichodráma csoportban zajlik: a közösség segítségével szabadon, de biztonságban alakíthatod önmagad, miközben problémáiddal, érzéseiddel soha nem maradsz egyedül. 

Facebook oldal

Időpont(ok):

2019.11.06.szerda17:00
2019.12.04.szerda17:00
2020.01.20.hétfő17:00