Programkereső

Női erő & Férfierő - a tünékeny energiák nyomában

Ingyenes
Hová tűnik a párkapcsolatokból az intimitás? Te is érzed? Ennek így kell lennie? Rajtunk múlik, vagy csak úgy megtörténik? ... Megannyi kérdés, amire egy beszélgetős, elmélkedős, de megoldásokkal is szolgáló estén keressük a válaszokat.

Hová tűnik a párkapcsolatokból az intimitás? Te is érzed? Mármint a hiányát... Ennek így kell lennie? Rajtunk múlik, vagy csak úgy megtörténik? A lelked vágyik rá, de a tested már nem a régi? A tested kívánja, de úgy tűnik, hogy valahol elveszett?
Megannyi kérdés, amire egy beszélgetős, elmélkedős, de gyakorlati megoldásokkal is szolgáló este keretében keressük a válaszokat.
Amit ígérünk: lesz önismereti, belső utazás, „aha” élmény, talán egy kis sírás, kacagás, sírva-kacagás és az életben is működő tippek, módszerek, praktikák megosztása a hallgatósággal.
Ezzel az eseménnyel szeretnénk bemutatkozni, egyben bepillantást nyújtani szakterületeink mélységeibe, rétegeibe. Szeretnénk együtt gondolkodni, bátran, nyíltan beszélni a nőiségről, a férfiakról, párkapcsolatról és intimitásról, testiségről, nehézségekről és a lehetséges megoldásokról. Tesszük ezt két különböző, de nagyon is összetartozó szempontból: a test és a lélek oldaláról.

Szeretettel várunk mindenkit egy közös nyomozásra a tünékeny energiák nyomában 2019. október 24-én 18:00-19:30-ig a Fehérvári Pagonyban!

Programunk első alkalma díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy messengeren, e-mailben, telefonon, vagy itt az eseménynél jelezd részvételi szándékodat. Terveink szerint a közös nyomozás folytatódik…

Az est házigazdái Tamásné Háry Ildikó párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés segítő szakember és Peringer Orsolya intim medical specialista, gyógytestnevelő.
Elérhetőségünk:
Ildi: 70/601 1553 www.be-mental.hu
Orsi: 30/274 0069 www.rejtettizmok.hu

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Királysor 66.