Programkereső

Önismereti jellegű felnőtt csoport

Egy kalandra hívlak téged! Egy olyan kalandra, amely egy út is valójában.

Talán életed legnagyobb megtapasztalásaival tarkított és a fejlődésedet segítő út, amely messzire vihet el téged, ha szeretnéd. Ez az út az Önismeret útja, ahol tisztába kerülhetsz önmagaddal és a legbensőbb érzéseiddel egyaránt.

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy megváltozz az életben, ha azt érzed, eljött az ideje, hogy változtass a dolgokon, akkor köztünk a helyed!

Önismereti jellegű felnőtt csoportfoglalkozást indítok, amelynek elsődleges célja az, hogy megtanuld felhőtlenül jól érezni magad a mindennapokban. Megtanuld könnyedén, játékosan felfogni az életben veled szembe jövő szituációkat, feladatokat. Mindezeken felül úgy gondolom, hogy segíthet a  mindennapi problémák megértésében. Segíthet továbbá nyitottabbá válnunk, és ezáltal jobban beilleszkednünk a környezetünkbe. Megérthetjük általa mások viselkedési mintáit, szokásait és ennek eredményeként könnyebben elfogadhatunk bárkit. Bátrabbak és befogadóbbak lehetünk és ezáltal megtanulhatunk megbirkózni olyan dolgokkal is, amiket eddig nem tettünk meg.

Pár hasznos információ a foglalkozással kapcsolatban:
- Az önismereti csoport maximum 8 fővel indul útjára
- A csoport célja, hogy fejlődj mind lelkileg, mind szellemileg. Leginkább azokon a területeken, amiben nem vagy annyira magabiztos a hétköznapokban. És persze mindezek mellett jól érezd magad!
- Az önismereti csoportfoglalkozások során játékos feladatok formájában különböző témaköröket érintünk, mint például  önbizalom növelése, kommunikáció, elfogadás, gondolkodás és cselekvés az egyén és a csapat szintjén.
- Kezdetben 5 egymásra épülő csoportfoglalkozás lesz, különböző időpontokban. Ha a csoportnak tetszik és szeretne tovább haladni, akkor ezt követi majd egy másik 5 alkalmas csoportfoglalkozás.
- Egy foglalkozás időtartama 2-2,5 óra
- A  foglalkozás ára 20.000 Ft/fő (5 alkalom)

Ha ezeken felül bármilyen jellegű kérdésed lenne, akkor keress bátran és bizalommal!
Írhatsz privát üzenetet, vagy akár személyesen is beszélhetünk róla, ha úgy szimpatikusabb neked!
Ha nem vagy biztos magadban, akkor gyere el és ismerjük meg egymást. Szívesen elmondom személyesen is, hogy miként fog kinézni pontosan az Önismereti csoport és annak működése. Hátha ez segít neked, ha ez segít a döntésedben!

Figyelem! Az "Ott leszek" lehetőség használata nem minősül jelentkezésnek!

Bejelentkezés, bővebb információ:
 
Telefon: 06204365220
email: gantramate@gmail.com
Facebook üzenetben
 
Bővebb leírás a foglalkozásról.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.