Programkereső

Piac & Profit őszi regionális roadshow kkv-döntéshozóknak

Ingyenes
A Piac & Profit „Pénz, de honnan?” roadshowja 2019 őszén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb,

piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról.

Pénz, de honnan?
A pályázatok utolsó nagy rohama-2019

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Nagyon erős őszi, év végi hajrá várható. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Van még bőven a vissza nem térítendőkből is. A többséget kitevő uniós hitelprogramoknál leegyszerűsödött az igénylés, akár 100 %-os előleggel, már katás és kivás vállalkozások is igényelhetik a hiteltermékeket.

Most még nem késő! Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll.A számos, foglalkoztatást segítő forrásokat is érdemes igénybe venni.   Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből. A tőkealapok is most indulnak be. Van mire költeni a pénzt! A digitális transzformáció meglépése mára elkerülhetetlenné vált. A munkaerőhiány is csak súlyosbodik. Minden cég teljes átváltozás előtt áll. Ehhez pénz kell.

A Piac & Profit „Pénz, de honnan?”  roadshowja 2019 őszén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink, a kkv-döntéshozók a témákban kompetens szakértőkkel.

A konferencia térítésmentes, csak előzetes regisztráció szükséges!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.