Programkereső

Kópé

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb:

jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti. Ám amikor az idős milliomosnő váratlanul meghal, kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy az egész vagyonát kedves kutyájára és annak leendő új gazdijára hagyományozta.

Amikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét.

Szeptemberben egy tüneményes családi vígjátékban ismerheti meg mindenki a cuki Kópé nevét, aki bár kissé elkényeztetett, és azt hiszi, a világ körülötte forog, a sok-sok izgalmas kaland során kiderül, a szíve mindig is a helyén van. A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb. És ezt még vadóc, kételkedő ebtársainak is bebizonyítja, akik bármire képesek, hogy megvédjék falkájuk legviccesebb és legvidámabb új tagját.

Rendező: Kevin Johnson
Főszereplők:
Időtartam: 1 óra 27 perc
Korhatár: 6 - Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Bemutató: 2019.09.12.

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2019.09.21.szombat10:00
2019.09.28.szombat16:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.