Programkereső

RED SWAMP, Dungaree, Subcortic

Hejj! A RED SWAMP ősszel stúdióba vonul, de előtte még gyere el és tárazz be riffekből és hangulatból, sütiből és füstből, hogy legyen mivel kihúzni a HARMADIK nagylemezig!

Vendégünk a stoner grunge gyöngyszem DUNGAREE és a fehérvári dark metal zászlóvivője, a Subcortic.

RED SWAMP
Nézd meg legújabb klipjüket: http://bit.ly/redswamp-desertdrive-video
Hallgasd meg a Dersertdrive lemezt:
BANDCAMP: http://bit.ly/desertdrive_fullalbum
SPOTIFY: http://bit.ly/rs-desertdrive-spotify
ITUNES: http://bit.ly/rs-desertdrive-itunes
DEEZER: http://bit.ly/rs-desertdrive-deezer
GOOGLE PLAY: http://bit.ly/rs-desertdrive-googleplay

A RED SWAMP füstös stoner/sludge = "smoker" metált játszik: súlyos riffek és groove-ok úsznak húzós, mocsárba-süppedős ütemeken, amit a változatos, dallamos, de egyben karcos ének tesz teljessé. A budapesti redneck feeling hű úttörőiként az ötösfogat minden koncertnek úgy áll neki, mint egy házibulinak, ahol mindenki derékból bólogat, gyomorból üvölt, üvegből iszik és izomból tép. A zenekar Talentométer fődíjas, Éter Feszt különdíjas, a Hangfoglaló Program támogatottja, nyitott már a Clutch-nak, a Karma to Burn-nek, a 1000mods-nak és a Belzebongnak, többek között. A berobbanó debüt Tiszassippi után második nagylemezük 2018 4. hó 20-án jelent meg “Desertdrive” címmel, amelyről a Music Channel első helyéig jutó "Waste" és a lemezbemutatón készült "Castaways" után a lemez címadó dalához egy évvel a megjelenés után jött ki a klip nemrég - szintén 420.

DUNGAREE
https://www.facebook.com/dungareeband/
https://dungareeband.com/
'Electric Altar': https://youtu.be/y7UeVpaPA0w

Két kislemez után 2016 augusztusában adták ki első nagylemezüket, amely a 'Bipolar World' címet kapta.
2018-ban Londonban rögzítették soron következő nagylemezüket a Grammy díjas producer Liam Watson kezei között, mely Electric Altar névre hallgat.
A zenekarról elmondható a letisztult nyersség, eszméletlen hangerő és a zenék hangulatának minden spektruma. Stoner éra jellemzi, de nem félnek vegyíteni más stílusokkal. Semmi sallang, semmi felesleg, csak szín tiszta erő.

Subcortic
https://www.facebook.com/subcortic/
http://www.subcortic.com/
Vadonat új klipjük: http://hammerworld.hu/2019/08/26/subcortic-klippremier-a-fehervari-dark-metalosoktol-onward-to-glory/

 

A koncertek után PAJTA AFTER kifulladásig!!!

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér / Horvát István utca 1.