Programkereső

Kriston intim Torna Alaptanfolyam, Férfiaknak, 4 alkalmas

A Kriston Andrea által kidolgozott Módszer hozzásegíti, nőket és férfiakat egyaránt, a jó alhasi működéshez, az intim tünetek leüzdéséhez, a gáti izmok karbantartásához, regenerálódásához.

Van megoldás!

A férfiakat sem kerüli el a gátizomgyengülés. Ezért fontos, hogy férfiként ezt a tenyérnyi kis izmos területet a medence fenekén ne hagyd elgyengülni.
Mit tehetünk az izomgyengülés ellen? Edzeni, fejleszteni szükséges őket. A gátizmokat ugyan olyan harántcsíkolt izom veszi körül, mint a vázizmainkat,éppen ezért tudatosan mozdíthatóak (ha van ideg-izom kapcsolat), fejleszthetőek.

Milyen tünetek árulkodhatnak a gyengülő gátizomról?

- gyenge vizeletsugár, megömlési sugár
- aranyér
- merevedési szög nagyobbodik (kevésbé van közel a hasfalhoz, szeméremdombhoz - "ha áll is inkább lóg" állapot)
- gyengébb merevedés
- korai-, késői-, nehézkes magömlés
- szél-, széklet tartási nehézség
- vizelet inkontinencia

Ha az izmok fejlesztve vannak, akkor ezek a tünetek is megszűnhetnek!
Csak rajtunk múlik, mennyi időt, energiát szentelünk ezeknek az izmoknak. Ha életünk végéig jól funkcionáló altestet szeretnénk, érdemes foglalkozni vele :)

Kriston Intim Tornán® csak azt tanulhatod meg, amit Te tehetsz meg a gátizmaidért, az alhasi szerveidért (hólyag,húgycső, prosztata, végbél, herék, ondóhólyag), férfiasságodért.
A tréning 3 részből áll. Megtanulhatod a gátizmok gyorsaság-erő-állóképesség fejlesztő tornáját, melyet aztán egyénre szabottan otthon is végezhetsz biztonsággal.
Emellett olyan megoldókulcsokat kaphatsz, mely segíti az altesti szervek egészséges működését, azáltal, hogy a szokásainkat áthangoljuk, és az érzelmi állapotunkat is más frekvenciára állítjuk.

Ha tennél egészségedért Kriston Intim Tornával® , akkor jelentkezz a szeptemberi férfiaknak szóló 12 órás, 4 alkalmas tréningre, vagy bármelyik őszi tréningre.
Jelentkezni itt tudsz: http://bit.ly/2VBZAF3

Ha kérdésed van, keress meg bátran

kristonintimtornalucaval@gmail.com
+36/30/527-0432

Hortobágyi Luca
Kriston-tréner

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget 11 3/16