Programkereső

Kriston Intim Torna®️ Nőknek Alaptanfolyam, 3 alkalmas

A Kriston Andrea által kidolgozott Módszer hozzásegíti, nőket és férfiakat egyaránt, a jó alhasi működéshez, az intim tünetek leüzdéséhez, a gáti izmok karbantartásához, regenerálódásához.

Kriston Intim Tornával az intim egészségért!

Szeptemberre sokan mondják azt, hogy a második január. Az ősz kezdete, új tanév stb. A második újrakezdés :) Ilyenor van, aki új életmódba kezd, kipróbál ismeretlen dolgokat, belekezd új sportokba vagy a hobbiészletét bővíti.
Az újrakezdés jegyében most vedd irányítsod alá a gáti izmaid fejlődését. Minden izom fejlődik. Amit edzünk az erősebb lesz, amit viszont nem edzünk, az visszafejlődik, gyengül, csúnyán szólva sorvad. előzd meg, állítsd meg ezt a folyamatot! Intimtornázz! :)
Hiszen gátizmaink is folyamatos törődést igényelnek.

Az elhanyagolt medenefenéki izmok sajnos tünetekkel próbálják felhívni magukra a figyelmünket. Az tizom gyengülésének tüneteit csakis az izmok edzésével tudjuk megszüntetni.
Erre tökéletes megoldást adhat mindenki számára a Kriston Intim Torna®

A tréning 12 órája alatt megtanulhatod azt a körülbelül 300 egymásra épülő mozdulatból felépített tornasort, melynek otthoni biztonságos gyakorlásával edzheted a medencefenéki izmaidat. Emellett egy másik megtanult gyakorlatsorral az alhasi szervek és izmok jó vérellátását biztosíthatod, mely nagyban hozzásegíthet a könnyed székletürítéshez, a megfoganáshoz, az altesti gyulladások (méh, hólyag, végbél, hüvely, petefészek) megelőzéséhez, gyorsabb leküzdéséhez, a jobb hormonális működéshez,a méhlepény jobb vérellátást is megsegítheted ezzel és még sok áldásos hatása van a tornának.
De a Kriston® -módszer nem csak tornából áll. Hanem foglalkozunk azokkal a szokásokkal melyek akár meg is betegíthettek minket. Ezeknek a lecserélésével viszont tünetforgatókönyvből egészségforgatókönyvet alakíthatunk ki. És nem hanyagolhatjuk el a lelkünk testi megnyilvánulásait sem. Az, hogy hogyan érezzük magunkat szoros összefüggésben van a testünk kommunikációjával. Szeretnénk megtalálni az esetlegesen tüneteket kialakító okok lelki hátterét. Ha megszüntetjük a tüneteink mögött álló okokat, akkor a tünet is okafogyottá válik. Ehhez adok segítséget minden résztvevőnek történetek mesélésével.

A tréningen senkinek sem kell megosztania, hogy miért jött. A tréning elején mindenki kitölt egy jeligével ellátott kérdőívet, melyből én majd tudni fogom, hogy miről kell beszélnem, illetve ennek segítségével mindenki egyénre szabott tornasort kap a tréning legvégén, mely mellé még egy otthoni tornázás segítő hanganyag is jár.

A következő tünetek esetén időszerű lenne a Kriston Intim Torna® megtanulása, felfrissítése:

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, József Attila 2/c 6/3