Programkereső

MOL Fehérvár FC - FK Zeta Golubovci

Nego mesterhármasával, Juhász fejesével és Huszti találatával 5-1-re nyertünk Podgoricában az FK Zeta Golubovci elleni EL-selejtező első mérkőzésén. Együttesünk az Európa Liga-selejtezők első körének visszavágóján a montenegrói FK Zeta Golubovci gárdáját fogadja 20:00 órakor.

Az Európa Liga 1. (és továbbjutás esetén a 2.) selejtezőköre a Pancho Arénában kerül megrendezésre. A döntés hátteréről részletek a molfehervarfc.hu oldalon olvashatók.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Sajnálattal közöljük, hogy Fresh Corner Lounge-bérlettel rendelkező szurkolóink ezúttal a lelátóra tudnak regisztrációs jegyet váltani, mivel a Pancho Arénában nincsen hasonló szektor.

Javasoljuk, hogy a mérkőzésre váltott jegyüket lehetőség szerint őrizzék meg, mivel a Q1 jegytulajdonosok elsőbbséget fognak élvezni a Q2 jegyvásárlásánál.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Klubunk szurkolói buszt is indít a mérkőzésre.
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: VidiShop (8000 Székesfehérvár, Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Felcsút, Fő utca 176.