Programkereső

Willany Leó: Fehér ruhás nő portréja // Múzeumok Éjszakája

Ingyenes
"ITT MINDENKI FELLÉP, AKI LÁTSZIK A SÖTÉTBEN"

Grecsó Zoltán improvizációs táncszínháza, a Willany Leó 2008 óta minden szerdán egy olyan alkotóműhelyt teremt a budapesti fiatalok számára, mely egyszerre színház és kreatív közösségi tér.

Az idén májusban Lábán Rudolf különdíjban részesült kezdeményezés, a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozza fel az alkotóira váró témák valamelyikét.

A Múzeumok Éjszakája alkalmából, a "Híresek és képek" című, a huszadik századi magyar fotográfia elszármazott és itthoni gyökerekkel is bíró zseniális fotóművészeinek kiállítása a következő inspirációjuk, ennek kapcsán látható előadásuk  amit, mint mindig, az előadók pillanatnyi érzései és gondolatai alakítanak majd.

Gyere el, és a kreatív energiák felszabadító erejével kapcsoljuk le együtt egy pillanatra a hétköznapok zsúfolt valóságát!

Alkotó-előadók:
Horváth Máté
Kiss Rebeka
Lukács Levente
Lőrincz Emma
Rácz Réka

Zene:
Jérôme Li-Thiao-Té
http://www.j3zz.com 

Fotó:
Pettendi Szabó Péter

Művészeti vezető:
Grecsó Zoltán

www.willany.com


Figyelem!
A rendezvényeket kizárólag karszalaggal lehet látogatni. A karszalagok minden helyszínen belépőként, a KNYKK Zrt. helyi buszjáratain pedig menetjegyként használhatók, 22-én 16 órától. A karszalagok beszerezhetők 2019. június 12-től elővételben a Tourinform Irodában (Városház tér, Hiemer-ház), 2019. június 22-én, 15.00–23.00 óráig a Városház téren a Tourinform faházában, valamint a legtöbb helyszínen, korlátozott számban. A hatéves kor fölött kötelező karszalagokból befolyó bevételt jótékonysági céllal, adományként gyűjtjük, az ajánlott minimális hozzájárulás összege 200 Ft. A befolyt összeggel hátrányos helyzetű Fejér megyei gyerekek múzeumpedagógiai foglalkozásait támogatják a rendezvény látogatói.
 

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.