Programkereső

Védikus - Jóga energetika / pránajáma & bandhák

A bandhák begyakorlása és a bizonyos pránajámák helyes gyakorlása nélkül a csakrák tudatosítása csak elméletben lehetséges, valódi megélt tapasztalatként nem.

Így ha szeretnél továbblépni a meditáció vagy a csakrák tudatosítása felé elengedhetetlen a test energetika rendszerének a megismerése, majd irányítása.

Ahhoz, hogy valódi megélt tapasztalatot szerezz a tested energetikai összefüggéseiről, elengedhetetlen a bandhák tudatos gyakorlása. A bandhák begyakorlása és a bizonyos pránajámák helyes gyakorlása nélkül a csakrák tudatosítása csak elméletben lehetséges, valódi megélt tapasztalatként nem!
Így ha szeretnél továbblépni a meditáció vagy a csakrák tudatosítása felé elengedhetetlen a test energetika rendszerének a megismerése, majd irányítása.
Ha a jóga útján haladnál tovább, az ászanák és a légzés elmélyítése a bandhák gyakorlásával valósul meg.

A foglalkozások a három fő bandhát fogjuk gyakorolni külön és összekapcsolva egymással. Megvizsgálunk néhány ászanát és pránajámát, a bandha gyakorlás szempontjából.

Ez a foglalkozás nem teljesen kezdőknek való! Min. 3-4 hónapos jóga tapasztalat szükséges a jelentkezéshez.

Ezen a foglalkozáson nincs zene, gong, hangtálak és egyéb külső dolgok, hanem a Védikus irodalom, a Hatha jóga pradipiká, Shiva szamihtá ősi gyakorlatai alapján gyakorlunk.

Fontos: a foglalkozás előtt 3 órával már ne egyél!

Oktató:
Nagy Gábor
Jógarádzsa díjas, minősített jógaoktató
Mozgásterapeuta - természetgyógyász

Ár: 3000,-
Jelentkezés: 06/20/9175-865, nagygaborimre@gmail.com

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.