Programkereső

Origami és paverpol - Alkotás és újrahasznosítás

Ingyenes
Horváth Hella alkotóművész tárlatának ünnepélyes megnyitója 2019. május 15-én 17 órakor a Kortárs Művészeti Fesztiválhoz kapcsolódóan.

„A paverpol néhány éve újdonságként került Magyarországra, forradalmasítva a kreativitásban rejlő lehetőségeket. Ezt a technikát bárki kipróbálhatja, a kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt. Megalkotója Josefine de Roode, holland művész.
A paverpol összes felhasznált eleme újrahasznosított anyag, ezért az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja. Természetes anyagokat használ: textilt, selymet, puha bőrt, gipszet, fát, egyéb anyagokat és például papírt. Innen jött az ötlet, hogy alkotásaimat a paverpol technikával kombináljam, képekké, szobrokká alakítva. A kiállításon azt szeretném bemutatni, hogy hogyan valósult meg ez az elképzelés. Minden képem természetes alapanyagokból készült, maradék anyagok felhasználásával, origami elemekkel kiegészítve. A kiállítás megnyitóján vetítéses előadással mutatom be az origami teszallációt és a paverpol technikát.” – Horváth Hella alkotóművész

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Köfém ltp. 1.

Programajánló