Programkereső

SzombaTrend ! Zareh Kan

Már egész fiatal korában magával ragadta az elektronikus zene , és alig 18 évesen el is kezdett foglalkozni vele, eleinte csak hobbiként.

Zenei Karrierje ténylegesen 2010 telén kezdődött, mikor napvilágot látott első 2 zenei szerzeménye , mely Daylight EP Címmel debütált a Beatporton a ma már méltán elismert és híres : DSR DIGITAL (DAVID TEMESSI) kiadójánál. Majd látva és felismerve a szakmában rejlő lehetőségeket folyamatos önfeljlesztés , tanulás , Saját hangzásának kialakítása és kapcsolatépítéseinek után olyan neves kiadókkal dolgozik együtt , mint pl az első számú Minimal Kiadó a Török Bosphorus Underground Recordings , a Hong Kongi : Flat Belly Recordings , A német : Hambrug Aufnahmen , valamint az stílusban elismert magyar kiadók , ilyen pl : A DC10 Records , Drugstore Records vagy a White Face Recordings.
Szerzeményei többször bekerülnek a Beatport Minimal Top 100 as listájára valamint kiemelkedő eredményeket érnek el nemzetközi szinten is . Ennek köszönhetően 2013 Ban megérkeznek első külföldi felkérései is.
Megfordult Többek között Svájcban , Németországban , Spanyolországban , Franciaországban , Valamint a tengerentúlon Mexicoban is , ahol olyan nevekkel szerepelt egy line up ban mint : UMEK , CARLIO LIO , FELIX KRÖCHER , TORSTEN KANZLER , PLEASUREKRAFT ,DROPLEX , CORNER stb...
Kitartásának és a szakma iránt mutatott alázatának köszönhetően 2015 év elején a hazai partykultúra is felismerve tehetségét máris meghívást és bizonyítási lehetőséget kap Budapest eggyik legkultikusabb és legismertebb szórakozóhelyén az UP! The Club ban ahol a MINIMAL MADNESS csapatát erősítve bontagatja szárnyait. A gyorsan terjedő kezdeti hírnévnek köszönhetően egyre több meghívást és mégtöbb bizonyítási lehetőséget kap. 2015 őszén meghívást kap Budapest eggyik legismertebb partysorozatának a NIGHTLIFE rendezvénysorozatára ahol a csapat és a közönség is viszonylag hamar elismeri megszereti és hónapról Hónapra magáének tudhat. 2016 ban Budapest eggyik vezető Minimal lemezlovasává növi ki magát és hétről hétre Budapest valamint a vidéki régiók legexclusivabb Clubjaiban és rendezvényein láthatják valamint hallhatják.

 

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hadiárva u. 4.