Programkereső

Húsvéti hangverseny

A Vox Mirabilis Kamarakórus húsvéti koncertje vendég fellépőkkel: Zemlényi Eszter és Balogh Eszter énekművészek, Tóka Ágoston orgonaművész, Stringers Quartett, Szolnoki Bartók Béla Nőikar.

„A KERESZTTŐL A FELTÁMADÁSIG” a Vox Mirabilis Kamarakórus 2018/19-es Hangversenybérletének húsvéti koncertje 2019. április 27-én, szombaton, 19:00 kezdődik a Jézus Szíve Templomban (Székesfehérvár, Rákóczi u. 32.)
Vendégeink lesznek: Az 50. jubileumát tartó Szolnoki Bartók Béla Nőikar, akik kortárs egyházi műveket énekelnek, vezényel Kiss Boldizsár és Molnár Éva
Közreműködik két Fischer Annie ösztöndíjas művész, akik az idén 3. alkalommal nyerték el a legmagasabb állami zenei ösztöndíjat: Zemlényi Eszter énekművész és Tóka Ágoston orgonaművész, Balogh Eszter, aki néhány napja nyerte meg Londonban a Händel énekversenyt, valamint a Stringers Quartet.
A házigazda Vox Mirabilis Kamarakórus több ősbemutatót is tart- Dohnányi Ernő és Tóth J. Miklós motettáit, vezényel: Zemlényi Katica
A koncerten felhangzik Pergolesi: Stabat Mater műve is.
Szeretettel várjuk családjával, barátaival együtt!

A 2018-2019-es évad bérletsorozatának utolsó koncertjének szomorú aktualitása a párizsi tragédia. A kórus és a vendég fellépők a koncert teljes bevételét felajánlják a Notre-Dame felújítására.

Köszönjük az egész éves érdeklődést minden kedves nézőnknek!

Esemény weboldala

Facebook oldal

Székesfehérvár.hu cikk

Jegyvásárlás

Cím: Jézus Szíve Templom

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi u. 39.