Programkereső

Húsvéti Tojáskereső Verseny

Ingyenes
A Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület idén is szeretettel vár minden 2-12 év közötti gyermeket és szüleiket az immáron 19. éve megszervezett Tojáskereső Versenyünkre.

Idén is szeretettel várunk minden 2-12 év közötti gyermeket és szüleiket az immáron 19. éve megszervezett Tojáskereső Versenyünkre. A közös zenén és táncon kívül egy rövid üzenettel is készülünk, amelyben elmondjuk a húsvét igazi üzenetét és mondanivalóját. Természetesen, maga a tojáskereső játék sem fog elmaradni, amikor is több mint 5000 műanyag-tojásban elrejtett cukorkát kereshetnek meg a gyermekek a parkban. A verseny 5 különböző korosztályban (2-3, 4-5, 6-7, 8-9 és 10-12 évesek) fog zajlani, a játékszabályokat alább találja, kérjük olvassa el figyelmesen!

TOJÁSKERESŐ VERSENY PROGRAMJA

14:00 – 15:00 | Regisztráció
15:00 – 16:10 | Színpadi műsor & tombola & tojáskereső verseny (a tojáskereső verseny kezdetét egy KÜRT fogja jelezni)
16:10 – 18:00 | SZUPERHŐSÖK Szülő-Gyerek játékok

Regisztráció | a tojáskereső versenyre kötelező a regisztráció, amely a tombolán való automatikus részvételt jelenti. Regisztrálj online és spórolj meg időt! Az online regisztrálóknak a helyszínen nem kell újból kitölteniük az adataikat, csak a nevüket kell bemondaniuk valamelyik regisztrációs asztalnál. Online regisztrálni legkésőbb április 19. (péntek) 18 óráig lehet, utána már csak a helyszínen. http://kke.hu/regisztracio/

Játék indítása | A színpadi műsor után ismertetjük a játékszabályokat, majd miután mikrofonban engedélyt adunk, a gyerekek sétálva (nem rohanva) felsorakozhatnak 5 korcsoport szerint a szalagoknál. Mindenkit meg fogunk várni, hogy odaérjen a szalaghoz. A tojáskereső verseny egyértelmű KÜRT hangra fog indulni. Csak a hangjelzés után szabad a területekre lépni. Akik idő előtt lépnek a területre, azokat kizárjuk a versenyből.

Gyermek kísérete | a területekre szülők nem mehetnek be (kivéve 2-3 éves korosztálynál, ahol egy kísérő mehet a gyermekkel). Szülőknek TILOS tojásokat szedni (ez vonatkozik a 2-3 éves korcsoportra is)!

Cukorkák & Tojások | a műanyag tojásokban cukorkák vannak. A cukor a gyermekeké, de a műanyag tojást vissza kell adni. Ha nem kapjuk vissza őket, akkor nem tudjuk megrendezni ezt a játékot a következő évben.

Kincs | minden korosztály területén egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát rejtettünk el. Megtalálóját a színpadról szólítani fogjuk és egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.

Szeretnénk kérni a kedves szülők együttműködését a szabályok betartásához!

A rendezvény komolyabb eső esetén később lesz megtartva. Kérjük figyelje facebook eseményünket április 20-án délelőtt, hogy megbizonyosodjon, hogy a verseny meg lesz e tartva.

A Tojáskereső Verseny ingyenes, de adománygyűjtést fogunk rendezni. Ha szeretné támogatni a rendezvényt anyagilag akár csak pár száz forinttal is, lehetőség lesz erre. Köszönünk előre is bármilyen mértékű felajánlást!

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy Liget