Programkereső

Betegség miatt elhalasztjuk! Cirrhopp workshop - PET-palackból ékszert

Sajnálattal közöljük, hogy az április 13-ai (szombati) workshopot betegség miatt későbbre halasztjuk. Az időpontról még folynak az egyeztetések. Megértésüket köszönjük!

MEGÁLL AZ IDŐD - Lassulj, és alkoss a képtárban! Kreatív alkotósorozat felnőtteknek a "slow living" és az újrahasznosítás jegyében.

Minden hónap második szombatján kreatív énidőt és profi szakembereket biztosítunk az Új Magyar Képtárban alkotni vágyóknak. Halk zene, csacsogás és kreatív énidő=saját készítésű, egyedi alkotások, amit büszkén viselhetünk magunkon.

Második vendégünk Balogh Kinga, a Cirrhopp újrahasznos ékszerek megálmodója.
A nemkívánatos műanyag palackokból a Cirrhopp által flow/átfolyásos technikával kézzel festett vagy víztiszta formájában, némi trükkel szép, igényes ékszereket készíthetsz. A workshop három órája alatt annyi színes csepp és levél formájú fülbevalót és medált készíthetsz, amennyit csak akarsz! A kézműves jelleg mellett szemléletformáló workshopon elsajátíthatod, hogyan változik át a hulladék mutatós, tartós, ajándékozható ékszerré.
Csökkentsük együtt a csomagolási hulladékot kreatív módon, a 'trashtotreasure' jelmondata jegyében! A tanfolyam haladó foglalkozás és minimális kézműves tapasztalatot igényel. Vagyis, szeretsz és szoktál vagdosni, fűzni, ragasztani, csűrni és csavarni? Akkor gyere, és ismerj meg egy igazán hasznos technikát!

A workshop díja 4500 Ft/fő. Az összeg tartalmazza az anyagköltséget és eszközhasználatot is.

Minimum létszám: 6 fő, maximum létszám: 12 fő.
Korhatár: 12 éves kor felett.

A workshopon való részvétel regisztrációhoz és a workshop díjának előreutalásához kötött.

Regisztrálni, érdeklődni a cirrhopp@gmail.com, és a rosta.helga@szikm.hu e-mail címen, illetve a 70 338 6176-os telefonszámon lehet.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 17.